30. jaanuar 1997 kell 22:00

USA autovaraste lemmik on Honda Accord

USA autovaraste lemmik oli eelmisel aastal Honda Accord. Mudel on populaarseim ka USA autoostjate hulgas.

Autode kogumaksumuse kohaselt asendas Honda 1994. aasta Accord EX sagedamini varastatud automudelite tipp-nimekirjas esikohal Oldsmobile Cutlass Supreme'i, teatas CCC Information Services, mis määrab kindlustuskompaniide tarbeks varastatud või kannatada saanud auto väärtuse.

CCC nimekirjas olid teisel ja kolmandal kohal Honda 1988. ja 1992. aasta Accord LX mudelid. Ülejäänud Accordi aastakäigud hõlmasid kuus kohta kümne enimvarastatud automudeli nimekirjast ja 11 TOP-25st.

Esmakordselt mitme aasta jooksul on esimesed kolm kohta välismaise autotootja käes. Vargad ei varasta autosid vastavalt sellele, kui lihtne või keeruline on neil vargust sooritada, pigem teevad nad otsuse selle järgi, kui kerge on neil autot mustal turul maha müüa.

Oldsmobile Cutlass Supreme, mis oli olnud esikohal viimased neli aastat, oli enimvarastatud mudelitest neljas.

Varaste seas on tohutult populaarsust võitnud ka veoautod. Näiteks Texase varastatuimate autode esikümnesse kuulusid vaid veoautod ning populaarsed olid nad ka teiste USA lääne- ja lõunaosariikide varaste seas. Reuter-ETA

Hetkel kuum