12. veebruar 1997 kell 22:00

Tartu kaubahall homsest müügil

Kesklinna kaubahalli direktrissi Marvi Kibe sõnul on juba enne erastamise väljakuulutamist olnud palju huvilisi. «Helistatud on Eesti firmadest,» lisas Kibe, «kuid huvi on tuntud ka Saksamaalt, samuti Itaalia ärimehe Ernesto Preatoni esindajad.»

Tartu linnavalitsuse välissuhete ja ettevõtluse arengu osakonna asejuhataja ja kaubahalli nõukogu liige Malle Blumenau ütles, et igaks juhuks on nende osakond ette valmistanud 15 kopsakat dokumentide paketti.

«Loodame, et kaubahalli erastab ostja, kes pakub reaalsuse piires hinna ja kes mõtleb tõsiselt tegelda kaubandusega edasi,» lausus Blumenau

Linnavalitsuse otsuse järgi on müümisel määrav ostuhind. Võrdväärsete pakkumuste korral arvestatakse investeeringute suurust, äriplaani ning seda, kui kiiresti suudetakse ostuhinda tasuda. Ostjal on kohustus jätkata kaubanduslikku tegevust.

Hetkel kuum