31. märts 1997 kell 22:00

Järvamaal peetakse nõu neljas keskuses

Kolm Järvamaal asuvat konverentsiteenust pakkuvat asutust rahuldavad kuni paarisaja inimese vajadused.

Tasemelt luksuslikem on laialdase ruumivalikuga Paide kultuurikeskus. Suured ruumid sobivad eelkõige juhul, kui osalejad ei pea pidevalt kirjutama. Enim kasutatakse 511kohalist kontserdi- ja teatrisaali. Paide kultuurikeskuses on vaid tunnihinnad.

Nagu paaris Järvamaa nõupidamiskeskuses, soovitatakse ka kultuurikeskuses firmadel võtta tabelis nimetamata jäänud vajalikud tehnilised töövahendid ise kaasa. Samas majas on üks Paide maitsvama toiduga kohvikuid, mis on ametlikult avatud kella 11--21ni, ent kokkuleppel kliendiga ka muul ajal.

Kõige modernsem on Kuninga hotelli 40kohaline konverentsisaal, kus on võimalik laudu ja toole ka ringi paigutada.

Koha plussiks on asukoht kesklinnas ning kõigi olmevajaduste rahuldamise võimalus samas kohas, mille soodsaimaks variandiks on ühe- kuni kolmepäevased seminaripaketid.

Enamik elementaarseid tehnilisi vahendeid on saali hinna sees ning ülejäänud saab lisatasu eest.

Jäneda õppe- ja nõuandekeskus sobib asutuste väljasõitudeks, mille päevaplaan näeb ette nii koosolekuid-seminare kui mõnusat vaba aja veetmist.

Majutus meenutab korralikku ühiselamut. Kahe toa peale on du?iruum ning majas on ca 25 inimest mahutava eesruumiga saun. Voodikohti on praegu 84, kuid suveperioodil ollakse võimelised majutama 100 inimest.

Hinna sisse kuuluvate tehniliste vahendite valik on hea. Lisatasu eest saab vajalikku juurde tellida.

Õppekeskuse kõrval on ka suur telkimisplats ning supelrand, samuti head sportimistingimused. Ainulaadne on Jäneda planetaarium, kus helilooja Urmas Sisask vahetevahel kontserte annab. Ca 300 krooni eest saab kontserti ka tellida.

Paidest 5 km kaugusel Väätsal asuv külalistemaja Vana Tall sobib pigem pidude korraldamiseks, sest tehnilised vahendid majas puuduvad. Vaid grafoprojektorit on võimalik laenata, kuid telefonivestlusest võis järeldade, et seegi on ebamugav ettevõtmine. Kirjutamisvõimalust nõudva ettevõtmise korral mahutab saal 20--30 inimest. Nahksisustusega kaminaruum mahutab 10 inimest, ent madala laua tõttu on seal ebamugav kirjutada. Komplektis sauna ja basseiniga sobib ruum lõõgastuseks.

Suur saal on läbi kahe korruse. Rõdukorrusel on toolidega puhkenurgad. Administraatori sõnul on majas viis telerit, samuti kassettmakk Panasonic.

Vanas Tallis toitlustatakse ettetellimisel. Pidude puhul sisaldab saali üür ka laudlinu ja lauanõusid, juurde tuleb arvestada vaid söögi hind.

Hetkel kuum