8. aprill 1997 kell 22:00

Grafiitmust arvuti

Laual võtab S-seeria Aptiva vähe ruumi, sest lauapealses saledas meediakonsoolis paiknevad vaid CD ja disketilugejad. Arvuti tornkorpuse, mis sisaldab ülejäänud osad, võib paigutda kuni kahe meetri kaugusele. Ülespoole avanev meediakonsool toob CD-ROMi, disketiseadme ja toitelüliti kasutaja käeulatusse. Suletud asendis võib konsooli peale paigutda klaviatuuri, mis mahub Aptiva multimeediamonitori alla.

Monitori integreeritud kõlarid ja mikrofon säästavad kallist lauapinda veelgi. Monitor toetub metalljalale, mis lubab teda nii kallutada kui pöörata. Kõikide mudelite juurde kuulub ka joystick.

Korpus on grafiitmust.

Aptivale omane kõrgtehnoloogia ja rikkalike funktsioonide pakkumise traditsioon jätkub ka uues S-seerias: võimas 3D graafikaga videosüsteem, kiiremad (praegu P200MMX) Inteli protsessorid, ruumikad kõvakettad, 16kordse kiirusega CD-lugeja, sub-bassikõlar, kvaliteetne heli ja MPEG dekodeerimine loovad võimaluse pakkuda unustamatuid multimeediaelamusi.

Hetkel kuum