• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETK Hulgi oli kahjumis

  ASi ETK Hulgi rahandusdirektori Danel Tuusise sõnul otsustab nüüd ETK juhatus, millisesse kontserni ossa oleks kõige targem kahjum paigutada. Osaliselt oli nii suure kahjumi tekkimises süüdi ka eelmise aasta kevadel ETK juhtkonna poolt tehtud otsus maksta ETK jaekaubandusüksustele 3 protsenti boonust käibest varem planeeritud 1,5 protsendi asemel, ütles Tuusis.
  Prognooside järgi pidi ETK Hulgi eelmisel aastal 1995. aasta 9,5 miljoni kroonisest kahjumist jõudma poole miljoni kroonisesse kasumisse. Eelmise aasta esimesel poolaastal oli ETK Hulgi kahjum kaks miljonit krooni.
  ETK Hulgi eelmise aasta konsolideeritud netokäive kaubanduses oli 750 miljonit krooni, koos kaubandusega mitteseotud valdkondadega, nagu näiteks elamute kütmine, ja renditeenuste pakkumisega 791 miljonit krooni.
  ETK Hulgi investeeris eelmisel aastal umbes 16 miljonit krooni. Sel aastal investeeritakse ligi 18 miljonit krooni infotehnoloogia edasiarendamisse, töötajate koolitusse ja arvutipargi täiustamisse.
  ASi ETK Hulgi auditeeris rahvusvaheline audiitorfirma Coopers & Lybrand.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.