19. mai 1997 kell 22:00

Kristiine Keskus plaanib kõrghoonet

Kristiine Keskuse AS kavatseb Tallinnas Olümpia hotelli vastas Hansapangalt ostetud 0,4 hektari suurusele krundile rajada kõrghoone.

Kristiine Keskuse juhatuse esimehe Margus Reinsalu sõnul ei saa ehitustöid alustada enne, kui on teada, kuidas kavatseb Tallinn planeerida krundi ümbrust. Reinsalu sõnul ei tohi krundile rajada kõrgemat kui 28korruselist hoonet.

Kristiine Keskusele kuulub Tallinnas peale Liivalaia tänava krundi endine Tallinna taksopargi krunt, kinnistu Sikupilli rajoonis (endine Tallinna paberivabriku pankrotivara) ja pankrotistunud Tallinna lihatööstuse kinnistu. Pärnus kuulub Kristiine Keskusele pooleliolev mudaravila koos teenindusmaaga.

Kristiine Keskuse AS on Eesti kapitalil põhinev firma, kinnitas Margus Reinsalu. Tema sõnul on vale seostada ettevõtet Itaalia investori Ernesto Preatoniga. «Preatoniga seob meid vaid ühine kaubandusprojekt taksopargi krundil, mille arendusse ta investeerib sada miljonit krooni,» ütles Reinsalu. ÄP

Hetkel kuum