27. mai 1997 kell 22:00

Rakvere lihakombinaadi tegevus arutusel

Väärtpaberibörsi nõukogu arutas eile Rakvere lihakombinaadi käitumist info avalikustamisel ja otsustas anda noteerimiskomisjonile õiguse rakendada sanktsioone seoses info mitteõigeaegse edastamisega, ütles börsi juhatuse esimees Helo Meigas.

Börsi nõukogu pidas Meigase sõnul vajalikuks esitada ettevõttele börsile edastatud info kohta lisajärelepärimine.

Meigase sõnul tõdes börsi nõukogu, et Eesti oludes on esmatähtis välja arendada tõhusalt toimiv väärtpaberijärelevalve organisatsioon.

Väärtpaberibörsi nõukogu valis eilsel koosolekul esimehe ja kinnitas uue börsi juhatuse ning noteerimiskomisjoni. Juhatuse esimeheks valis börsi nõukogu taas Ivar Luki Eesti Forekspangast. Kinnituse sai 9-liikmeline noteerimiskomisjon koosseisus Ruth Laatre Handelsbanken Aktorisest, Toomas Luman kaubandus- tööstuskojast, Mart Mägi Hoiupanga Investeeringutest, Kalle Norberg Investeerimispangast, Henn Oit Eesti Pangast, Hardo Pajula Price Waterhouse'ist, Indrek Rahumaa Balti Cresco Investeerimisgrupist, Riho Rasmann Ühispangast ja Sten Soosaar Talinvestist. ÄP

Hetkel kuum