• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Serena veepark, Pariis ja Itaalia ringreis on hinnas

  Mai tõi edetabelisse selge muutuse. Huvi Soome reisikorraldajate Tuneesia ja Türgi pakettide vastu vähenes, muutudes Kreeka ja Hispaania kasuks.
  Edukalt müüdi Kymppi-Matkate Türgit, Kreetat ja Tuneesiat, mille nädalased bingo-paketid mahtusid hinnavahemikku 4200--5500 krooni. Tokkroos müüs ka Wrisi Küprost ja Türgit. Mai keskel hakati järsult rohkem ostma paaripäevaseid perepakette Serena veeparki, mille hind ühele inimesele on 3000 krooni piirimail. Nii mõnigi firma võitis kliente juurde soodustusega, mis lubab alla kuueaastase lapse tasuta kaasa.
  Bussireisi korraldajatele tõid edu reisid Pariisi, samuti Itaalia ringreis. Mõnevõrra vähem külastati Baierit, kuid huvi selle piirkonna vastu on väga suur, kinnitab Tiit Reisid. Hispaaniast köidab bussireisijaid Lido Di Jesolo (Tarmotuuri vahendusel), lennureisijaid Costa del Sol ja Barcelona.
  Ühtlaselt edukalt läks edetabelis osalevatel bussireisikorraldajatel nn Euroopa ringreis, st Austria--Itaalia, Austria--?veitsi või üksnes Austria ringreis, mis näitab, et hinna ja kvaliteedi suhe on paigas. Umbes 10päevane bussireis nimetatud marsruutidel maksab ca 4000--6000 krooni. Põhjamaadest on sama populaarne Norra, kuid selle koha tipphooaega eestlaste seas ennustavad reisibüroode töötajad juuniks ja juuliks. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Analüüs: liigume elatustaseme poolest tagasi 2019. aastasse
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.