• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Serena veepark, Pariis ja Itaalia ringreis on hinnas

  Mai tõi edetabelisse selge muutuse. Huvi Soome reisikorraldajate Tuneesia ja Türgi pakettide vastu vähenes, muutudes Kreeka ja Hispaania kasuks.
  Edukalt müüdi Kymppi-Matkate Türgit, Kreetat ja Tuneesiat, mille nädalased bingo-paketid mahtusid hinnavahemikku 4200--5500 krooni. Tokkroos müüs ka Wrisi Küprost ja Türgit. Mai keskel hakati järsult rohkem ostma paaripäevaseid perepakette Serena veeparki, mille hind ühele inimesele on 3000 krooni piirimail. Nii mõnigi firma võitis kliente juurde soodustusega, mis lubab alla kuueaastase lapse tasuta kaasa.
  Bussireisi korraldajatele tõid edu reisid Pariisi, samuti Itaalia ringreis. Mõnevõrra vähem külastati Baierit, kuid huvi selle piirkonna vastu on väga suur, kinnitab Tiit Reisid. Hispaaniast köidab bussireisijaid Lido Di Jesolo (Tarmotuuri vahendusel), lennureisijaid Costa del Sol ja Barcelona.
  Ühtlaselt edukalt läks edetabelis osalevatel bussireisikorraldajatel nn Euroopa ringreis, st Austria--Itaalia, Austria--?veitsi või üksnes Austria ringreis, mis näitab, et hinna ja kvaliteedi suhe on paigas. Umbes 10päevane bussireis nimetatud marsruutidel maksab ca 4000--6000 krooni. Põhjamaadest on sama populaarne Norra, kuid selle koha tipphooaega eestlaste seas ennustavad reisibüroode töötajad juuniks ja juuliks. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.