• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olainfarm on ikka veel tulipunktis

  Neljapäevane börsi käive Riias peaaegu kahekordistus kolmapäevaga võrreldes. 112 000-latisest kogukäibest tegi Olainfarmi aktsia 91 700 ehk 82%, tõustes 2,4 latini. Mitmed maaklerid usuvad endiselt, et hinda hoitakse üleval kunstlikult ning realistlik turuhind võiks olla veidi üle lati. Teised on samas firma tuleviku suhtes optimistlikult meelestatud. Põhinimekirjast muutus ainult Unibanka, langedes 2 santiimi. Langesid ka Klaasfiiber ning Jekabpilsi Suhkur.
  Vilniuse börsil langesid eile nii põhi- kui lisanimekiri ning hoolimata suurenenud käibest (541 000 litti) kippus kolmapäevane optimism haihtuma. Siiski oli turul positiivseid näiteid. Vilniuse Pank oli aktiivseim 40 000-litise käibega ning tõusis 225ni, ka Hermis hakkas lõpuks liikuma, ehkki käive oli tagasihoidlik ja tõus vaid 1 litt. Ka A-nimekirjas oli tõsisemate tegijate seas tõusjaid nagu Kalnapilis ja Leedu Merelaevandus, mõlemad enam kui protsendise tõusuga. Vilniuse turg on pidevalt langenud juba kevadest saadik ja üksikuid erandeid välja arvates ei paista sel veel lõppu tulevat.
  Vene RTS-süsteem oli eile pühade tõttu suletud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.