16. juuni 1997 kell 22:00

Omad on soosingus

Eilsest on Interneti vahendusel võimalik tutvuda ka Tartu koduleheküljega. Pärastlõunaks oli seda juba teinud märkimisväärne hulk, üle 200 teadliku või juhusurfija.

Äripäeva lugejaskonnale pakub ehk koduküljel enim huvi all-lehekülg «ÄRI». Sellel on kirjas, et mullu korraldas siseministeeriumi kohalike omavalitsuste ja regionaalse arengu osakond ettevõtjate seas küsitluse, kus tunnistati Tartu ja Tartumaa omavalitsused kõige lootustandvamateks kohaliku ettevõtluskliima kujundajateks. Lisatakse, et Tartu ei kavatse saavutatud edu käest lasta ning linna kiire majandusliku arengu võti on ettevõtjate ja omavalitsuse hea koostöö.

Kas see nii on mõeldud või mitte, aga eeltoodust kumab läbi just kohalikke ettevõtjaid soosiv alatoon: hoiame edaspidi veel tihedamalt kokku ning astume mujalt tulijatele ühiselt vastu. Võib-olla on aga selline väljenduslaad lihtsalt kohane Taaralinna vaimule, mille (või kelle?) kohta koduleheküljel samuti teavet lubati anda?

Hetkel kuum