• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Talse katsetas ka rekordtasemeid

  Reedene kauplemiskäive jäi Tallinna Väärtpaberibörsil neljapäevaga võrreldes tagasihoidlikumaks - vaid 54,2 miljonit krooni. Põhiline tegevus toimus taas Hoiupanga ja Tallinna Panga ümber. Kuuldused pankade liitumisest tekitasid elevust, ehkki Hoiupanga juhtkond asus juba hommikul kuulujuttu usinasti ümber lükkama ning pärastlõunal ühines sellega Tallinna Pank. Selle peale (mõnevõrra arusaamatult) mõlema aktsia hinnad tõusid, Hoiupank krooni ning Tallinna Pank krooni ja veerandi. Päeva suurima tõusu tegi siiski EVEA Pank, mis peatus 14,50-l. Möödunud nädala jooksul ilusat tõusu näidanud EMV aktsia jätkas teist päeva langust. Rängalt kukkusid aga vabaturu Saku õlletehas ning Estiko, kumbki üle 5%. Saku puhul jääb vaid üle tõdeda, et juhtkonna vahepealsed trikid on investorite usaldust järsult vähendanud.
  Arvestades käivete vähenemist ning ostuhuvi langust rekordilähedastel hinnatasemetel, võib oletada, et vähemalt mõneks ajaks on suurem tõus möödas - kuni järgmiste kuulujuttudeni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.