• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaikus enne poolaastaaruandeid

  Möödunud kahe päeva kauplemine on möödunud küllalt stabiilselt, 40 miljoni ringi ulatuvate mahtudega. Kauplemine väljaspool pangasektorit oli eile väga loid, enamik aktsiatest said kirja üheainsa tehingu, mõni sedagi mitte.
  Põhinimekirjas ei toimunud olulisi hinnamuutusi ning pigem on hinnad mõnevõrra langenud. Põhinimekirjas langes eile enam Tallinna Pank, ligi protsendi, kuna Hoiupank taastus üleeilsest väikesest langusest. Suurelt langes ka EMV, mis liigub juba peaaegu põhinimekirja tuleku eelsel tasemel. Lisanimekirjas kaubeldi ainsana märkimisväärselt Normaga, mille hind jäi päeva jooksul muutumatuks.
  On selge, et suuremaid liikumisi ei toimu börsil enne pankade aastatulemuste avaldamist. Samas on põhjust arvata, et ka nimetatud numbrid turul oluliselt midagi ei muuda, kuivõrd vastavad prognoosid tõsisematel tegijatel juba ette tehtud on ja suurüllatusi tulemas ei paista. Pidi ju viimasel hinnatõusulgi mingi realistlik põhjus olema.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.