• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autobaas müüs ära riigikogu esimehe T?aika

  Reedel riigikantselei korraldatud riigiametnikele kuulunud sõiduautode oksjonil müüdi riigikogu esimehe 1994. aasta väljalaske T?aika 240 000 krooni eest ühele eraisikule, kes soovis jääda tundmatuks.
  T?aika müüdi ära alghinnaga. Kokku müüdi oksjonile pandud kolmeteistkümnest sõiduautost neli. Endisele euroministrile Andra Veidemannile kuulunud avariiline Mercedes müüdi 70 000kroonisest alghinnast 25 000 krooni võrra kallimalt. Omaniku leidis veel kaks 80ndate aastate Volgat, neist vanem 12 000 krooni ja uuem 27 000 krooni eest.
  Riigikantselei autobaasi direktor Rein Jõelain teatas, et eelmisel riigiautode oksjonil, mis toimus kuu aega tagasi, müüdi neljateistkümnest autost kuus. Reedel jäid müümata mõned T?aikad, üks Mercedes, Ford, kaks Volgat ja üks ZIL-tüüpi buss.
  Riigikantselei autobaas vähendab oma autoparki lähtuvalt valitsuse kevadel välja antud määrusest. Ministeeriumidele antakse määruse kohaselt üle nende käsutuses olevad ametiautod, osa autosid müüakse oksjonitel.
  Autobaas vastutab esialgu veel riigikogu, riigikantselei ja valitsuse ning presidendi külaliste transpordi eest.
  Jõelain sõnas, et kindlasti korraldab riigikantselei autode oksjoneid veel, kuid järgmise toimumise aega ei osanud nimetada. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Tallinna börs lõpetas nädala LHV ja Enefiti tõukel plussis
Täna miljonieurose käibega tõusnud Enefit Green ja LHV Group aitasid Nasdaq Tallinnal börsinädal üle protsendise kasvuga lõpetada.
Täna miljonieurose käibega tõusnud Enefit Green ja LHV Group aitasid Nasdaq Tallinnal börsinädal üle protsendise kasvuga lõpetada.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Restoraniomanik Michelini tunnustusest: veel ei tea, kuidas see mõjutab
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.