• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autobaas müüs ära riigikogu esimehe T?aika

  Reedel riigikantselei korraldatud riigiametnikele kuulunud sõiduautode oksjonil müüdi riigikogu esimehe 1994. aasta väljalaske T?aika 240 000 krooni eest ühele eraisikule, kes soovis jääda tundmatuks.
  T?aika müüdi ära alghinnaga. Kokku müüdi oksjonile pandud kolmeteistkümnest sõiduautost neli. Endisele euroministrile Andra Veidemannile kuulunud avariiline Mercedes müüdi 70 000kroonisest alghinnast 25 000 krooni võrra kallimalt. Omaniku leidis veel kaks 80ndate aastate Volgat, neist vanem 12 000 krooni ja uuem 27 000 krooni eest.
  Riigikantselei autobaasi direktor Rein Jõelain teatas, et eelmisel riigiautode oksjonil, mis toimus kuu aega tagasi, müüdi neljateistkümnest autost kuus. Reedel jäid müümata mõned T?aikad, üks Mercedes, Ford, kaks Volgat ja üks ZIL-tüüpi buss.
  Riigikantselei autobaas vähendab oma autoparki lähtuvalt valitsuse kevadel välja antud määrusest. Ministeeriumidele antakse määruse kohaselt üle nende käsutuses olevad ametiautod, osa autosid müüakse oksjonitel.
  Autobaas vastutab esialgu veel riigikogu, riigikantselei ja valitsuse ning presidendi külaliste transpordi eest.
  Jõelain sõnas, et kindlasti korraldab riigikantselei autode oksjoneid veel, kuid järgmise toimumise aega ei osanud nimetada. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hannes Ojangu: digitaliseerimine ja rohepööre – tulevikutrendid vajavad lahtimõtestamist
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Euroopa turud tõusevad kolmandat päeva järjest
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.