• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus konkurent Veluxi katuseaknale

  Tootja:
  Värv:- valge/pruun
  Mõõdud:- 540x780--1340x1400
  Materjal:- PVC Rehau profiil
  Klaaspakett:- karastatud klaasidega klaaspakett
  Helipidavus:- 32dB
  Valgusläbivustegur %:- 77
  Väärtus:- 1,3(W/mK)
  Hind käibemaksuta:- alates 1750 kr
  - Saksa firma Roto on Eesti turule toonud PVC profiilist katuseakna, mis on valmistatud spetsiaalsest Rehau profiilist ning on tugevdatud kolme terasprofiiliga. Katuseaknad on valmistatud seeriamõõdulistena, millest kõige suurem on 1340x1400. Kliendil on soovi korral võimalik tellida ka erimõõdulisi katuseaknaid. Tänu ilmastikukindlale PVC profiilile on katuseaknad vastupidavad ja kergesti hooldatavad. Katuseakna välimine külg on kaetud hooldust mittevajava pruuni värvi alumiiniumkattega. Roto aknal asub käepide katuseakna raami alumises servas, seetõttu saab akna paigaldada kõrgemale katusesse ja sissetulev valgus jaotub ruumis ühtlasemalt. Katuseaken on varustatud kvaliteetse Alpine klaaspaketiga (argooniga täidetud karastatud klaas), mis annab soojapidavuse k=1,3(W/mK). Aken suletakse ühe käepidemega neljast punktist, mis tagab katuseakna tiheda sulgumise ja tõstab turvalisust. Katuseaken on heaks kiidetud Eesti päästeameti spetsialistide poolt ning vastab DIN ISO 9001 standardile.
  Vastavalt avanemis-sulgumissüsteemi keerukusele on katuseaknad klassifitseeritud seerianumbritega. 647 -- katuseaken on avatav ainult ümber horisontaaltelje (sving). 847 -- lisaks sving-süsteemile varustatud ka ülariivistusega ehk nn klapp-avatav.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.