29. juuli 1997 kell 22:00

Uus konkurent Veluxi katuseaknale

Tootja:

Värv:- valge/pruun

Mõõdud:- 540x780--1340x1400

Materjal:- PVC Rehau profiil

Klaaspakett:- karastatud klaasidega klaaspakett

Helipidavus:- 32dB

Valgusläbivustegur %:- 77

Väärtus:- 1,3(W/mK)

Hind käibemaksuta:- alates 1750 kr

- Saksa firma Roto on Eesti turule toonud PVC profiilist katuseakna, mis on valmistatud spetsiaalsest Rehau profiilist ning on tugevdatud kolme terasprofiiliga. Katuseaknad on valmistatud seeriamõõdulistena, millest kõige suurem on 1340x1400. Kliendil on soovi korral võimalik tellida ka erimõõdulisi katuseaknaid. Tänu ilmastikukindlale PVC profiilile on katuseaknad vastupidavad ja kergesti hooldatavad. Katuseakna välimine külg on kaetud hooldust mittevajava pruuni värvi alumiiniumkattega. Roto aknal asub käepide katuseakna raami alumises servas, seetõttu saab akna paigaldada kõrgemale katusesse ja sissetulev valgus jaotub ruumis ühtlasemalt. Katuseaken on varustatud kvaliteetse Alpine klaaspaketiga (argooniga täidetud karastatud klaas), mis annab soojapidavuse k=1,3(W/mK). Aken suletakse ühe käepidemega neljast punktist, mis tagab katuseakna tiheda sulgumise ja tõstab turvalisust. Katuseaken on heaks kiidetud Eesti päästeameti spetsialistide poolt ning vastab DIN ISO 9001 standardile.

Vastavalt avanemis-sulgumissüsteemi keerukusele on katuseaknad klassifitseeritud seerianumbritega. 647 -- katuseaken on avatav ainult ümber horisontaaltelje (sving). 847 -- lisaks sving-süsteemile varustatud ka ülariivistusega ehk nn klapp-avatav.

Hetkel kuum