3. august 1997 kell 22:00

Kirsipuu ähvardab Aegna elanikke

Reedeses Äripäevas ilmunud vaatluslugu «Aegna peremees keeras vee kinni» muutis olukorra Aegna saarel väga pinevaks. Puhkemajade personal kardab oma julgeoleku pärast. Reede hommikul ulatas Aegna saare suuromaniku Risto Kirsipuu baari baarmen ühele artiklis allikana esinenud puhkemaja komandandile mobiiltelefoni, teatades, et Kirsipuu soovib temaga rääkida. Kirsipuu küsis komandandilt, kas tal on eluisu otsas. Kirsipuu lubas saarele tulla ja puhkemaja komandandi maha lüüa. «Kirsipuu lubas mul jalad tagant ära kiskuda,» kurtis ta. Komandant ei olnud ainus, kes reedel toimetusse helistas ja oma kartustest rääkis. Kirsipuu ise eitas saare elanike ähvardamist. «Mul ei ole vaja kedagi ähvardada, ma võin kohe saarele minna ja jõumeetmeid kasutada,» teatas Kirsipuu Äripäevale. Toimetus loodab, et Kirsipuu kasutab edaspidi oma äri ajamisel kultuursemaid vahendeid ja loobub ähvardamisest ning jõumeetodide kasutamisest.

Hetkel kuum