• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Kirsipuu ähvardab Aegna elanikke

    Reedeses Äripäevas ilmunud vaatluslugu «Aegna peremees keeras vee kinni» muutis olukorra Aegna saarel väga pinevaks. Puhkemajade personal kardab oma julgeoleku pärast. Reede hommikul ulatas Aegna saare suuromaniku Risto Kirsipuu baari baarmen ühele artiklis allikana esinenud puhkemaja komandandile mobiiltelefoni, teatades, et Kirsipuu soovib temaga rääkida. Kirsipuu küsis komandandilt, kas tal on eluisu otsas. Kirsipuu lubas saarele tulla ja puhkemaja komandandi maha lüüa. «Kirsipuu lubas mul jalad tagant ära kiskuda,» kurtis ta. Komandant ei olnud ainus, kes reedel toimetusse helistas ja oma kartustest rääkis. Kirsipuu ise eitas saare elanike ähvardamist. «Mul ei ole vaja kedagi ähvardada, ma võin kohe saarele minna ja jõumeetmeid kasutada,» teatas Kirsipuu Äripäevale. Toimetus loodab, et Kirsipuu kasutab edaspidi oma äri ajamisel kultuursemaid vahendeid ja loobub ähvardamisest ning jõumeetodide kasutamisest.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Roheline või punane – potjomkinlus peab lõppema
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiad näitavad täna tugevust
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Töötajaid pole! Ettevõtjad küsivad rohkem välismaalasi ja vaatavad peeglisse
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Probleemid, millega kasvada soovivad e-poed peavad täna tegelema
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.