• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Loovad suurfirmat

  - Eelmise nädala neljapäeval sai avalikkus ootamatult teada, et augustis alustab Eestis tegevust uus hotellifirma, mille nimeks saab Reval Hotel Group. Uue hotellifirma eestvedajateks on pikka aega Olümpia hotelliga seotud olnud Andres Liinat ja Tarmo Sumberg.
  Reval Hotel Group loodi operaatorfirma AS Hotell Olümpia ning hotelli ja restoranijuhtimisfirma Inn Grupp ühendamisel. Viimase omanikud on võrdse suurusega Liinat ja Sumberg.
  Uue hotelligrupiga on lisaks Olümpiale seotud ka hotell Central, AS Taimekt, hotell Strand ja hotell Park. Reval Hotel Groupi omanikud on Baltic Republics Fund, Inn Grupp, Mercury Asset Management ja veerandi ulatuses väikeaktsionärid, kes juulis toimunud aktsiate avaliku müügi käigus otsustasid endale soetada operaatorfirma AS Hotell Olümpia riigile kuuluvaid aktsiaid.
  Uus hotellifirma loodab aktiivselt tegevust alustada naaberriikides, eelkõige endise Nõukogude Liidu aladel. Firma kavatseb aktsiad noteerida ka Tallinna väärtpaberibörsil.
  Algselt töötas Andres Liinat ASis Hotell Olümpia tegevdirektorina ja Tarmo Sumberg tema asetäitjana. Olümpia tegevjuhtidena asutasid nad Inn Grupi, mis hakkas pakkuma Olümpia hotellile juhtimisteenust.
  Peale juhtimisteenuse pakkumise lepingu õnnestus Inn Grupil omada ka viis protsenti operaatorfirma ASi Hotell Olümpia aktsiatest. Enne Reval Hotel Groupi loomist olid Liinat ja Sumberg oma osa- lust suurendanud 12,5%ni.
  Loodavas Reval Hotel Groupis omavad kaks edukat hotelliärimeest 20 protsendi suurust osalust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.