• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Loovad suurfirmat

  - Eelmise nädala neljapäeval sai avalikkus ootamatult teada, et augustis alustab Eestis tegevust uus hotellifirma, mille nimeks saab Reval Hotel Group. Uue hotellifirma eestvedajateks on pikka aega Olümpia hotelliga seotud olnud Andres Liinat ja Tarmo Sumberg.
  Reval Hotel Group loodi operaatorfirma AS Hotell Olümpia ning hotelli ja restoranijuhtimisfirma Inn Grupp ühendamisel. Viimase omanikud on võrdse suurusega Liinat ja Sumberg.
  Uue hotelligrupiga on lisaks Olümpiale seotud ka hotell Central, AS Taimekt, hotell Strand ja hotell Park. Reval Hotel Groupi omanikud on Baltic Republics Fund, Inn Grupp, Mercury Asset Management ja veerandi ulatuses väikeaktsionärid, kes juulis toimunud aktsiate avaliku müügi käigus otsustasid endale soetada operaatorfirma AS Hotell Olümpia riigile kuuluvaid aktsiaid.
  Uus hotellifirma loodab aktiivselt tegevust alustada naaberriikides, eelkõige endise Nõukogude Liidu aladel. Firma kavatseb aktsiad noteerida ka Tallinna väärtpaberibörsil.
  Algselt töötas Andres Liinat ASis Hotell Olümpia tegevdirektorina ja Tarmo Sumberg tema asetäitjana. Olümpia tegevjuhtidena asutasid nad Inn Grupi, mis hakkas pakkuma Olümpia hotellile juhtimisteenust.
  Peale juhtimisteenuse pakkumise lepingu õnnestus Inn Grupil omada ka viis protsenti operaatorfirma ASi Hotell Olümpia aktsiatest. Enne Reval Hotel Groupi loomist olid Liinat ja Sumberg oma osa- lust suurendanud 12,5%ni.
  Loodavas Reval Hotel Groupis omavad kaks edukat hotelliärimeest 20 protsendi suurust osalust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Irja Lutsari kogemus - kuidas juhtida, kui sulle soovitakse surma?
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.