• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Professionaalne tarkvara väikefirma raamatupidajale

  nõuded riistvarale:
  - min 8 MB RAM-mälu
  - Windows 3,11 või Windows 95
  - min 486-protsessor
  hind: alates 2500 kr
  HansaRaama (HR) vahetab uue versioonina välja programmi Raama v.4. Windows-pakett, ühendab Hansa tehnoloogia Raama modulaarsusega. HR täiskomplekt hõlmab finantsraamatupidamist, kassat, aruandvaid isikuid, müügi- ja ostureskontot, laoarvestust ja müügitellimusi ning põhivara arvestust.
  Tegemist on nn dokumendipõhise programmiga: kõik vajalikud dokumendid (arved, kassaorderid, kanded jne) ja aruanded esitatakse eraldi akendena.
  HR on täielikult integreeritud: kõik allsüsteemides koostatud või registreeritud dokumendid koostavad automaatselt lausendeid, mis kajastuvad kohe kogu finantsaruandluses.
  Professionaalile pakub HR finantsarvestus kuluanalüütikat (nt allüksused, projektid) ja eelarveid. On võimalik sisestada lausendeid nii jooksvasse kui ka varasematesse perioodidesse. Bilansil, kasumiaruandel saab hiireklõpsuga avada huvipakkuva konto pearaamatut ja seal konkreetset kannet.
  HR võimaldab luua efektiivse müügisüsteemi, kus on operatiivselt seotud laoarvestus, müügitellimused ja müügireskontro. Ladude arv ei ole piiratud, kaupa hinnatakse nii FIFOs kui ka keskmises väärtuses. Tellimuste registreerimisel võib kasutada erinevaid hinnakirju ja hinnaalandusi. HR koostab automaatselt lähetused ja arved, mis lähevad kohe müügireskontrosse. Reskontro annab ülevaate klientidele esitatud arvetest ja laekumistest, on võimalik saada müügistatistikat erinevates lõigetes. Kõik tehingud koostavad automaatselt lausendeid, mis kajastuvad pearaamatus ja finantsaruannetes. Ostureskonto on seotud telepangandusega. HR võimaldab piiranguteta luua uusi andmebaase ja on saadaval ka võrguversioonina.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sulev Alajõe: Pärnu majandusarengut takistav oskustööjõu nappus istub haridussüsteemi augus
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Algas Arco Vara aktsiate märkimine
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Eesti ükssarvikute asutajad: peagi on Eestis 15 miljardifirmat
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.