• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Professionaalne tarkvara väikefirma raamatupidajale

  nõuded riistvarale:
  - min 8 MB RAM-mälu
  - Windows 3,11 või Windows 95
  - min 486-protsessor
  hind: alates 2500 kr
  HansaRaama (HR) vahetab uue versioonina välja programmi Raama v.4. Windows-pakett, ühendab Hansa tehnoloogia Raama modulaarsusega. HR täiskomplekt hõlmab finantsraamatupidamist, kassat, aruandvaid isikuid, müügi- ja ostureskontot, laoarvestust ja müügitellimusi ning põhivara arvestust.
  Tegemist on nn dokumendipõhise programmiga: kõik vajalikud dokumendid (arved, kassaorderid, kanded jne) ja aruanded esitatakse eraldi akendena.
  HR on täielikult integreeritud: kõik allsüsteemides koostatud või registreeritud dokumendid koostavad automaatselt lausendeid, mis kajastuvad kohe kogu finantsaruandluses.
  Professionaalile pakub HR finantsarvestus kuluanalüütikat (nt allüksused, projektid) ja eelarveid. On võimalik sisestada lausendeid nii jooksvasse kui ka varasematesse perioodidesse. Bilansil, kasumiaruandel saab hiireklõpsuga avada huvipakkuva konto pearaamatut ja seal konkreetset kannet.
  HR võimaldab luua efektiivse müügisüsteemi, kus on operatiivselt seotud laoarvestus, müügitellimused ja müügireskontro. Ladude arv ei ole piiratud, kaupa hinnatakse nii FIFOs kui ka keskmises väärtuses. Tellimuste registreerimisel võib kasutada erinevaid hinnakirju ja hinnaalandusi. HR koostab automaatselt lähetused ja arved, mis lähevad kohe müügireskontrosse. Reskontro annab ülevaate klientidele esitatud arvetest ja laekumistest, on võimalik saada müügistatistikat erinevates lõigetes. Kõik tehingud koostavad automaatselt lausendeid, mis kajastuvad pearaamatus ja finantsaruannetes. Ostureskonto on seotud telepangandusega. HR võimaldab piiranguteta luua uusi andmebaase ja on saadaval ka võrguversioonina.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.