5. august 1997 kell 22:00

Professionaalne tarkvara väikefirma raamatupidajale

nõuded riistvarale:

- min 8 MB RAM-mälu

- Windows 3,11 või Windows 95

- min 486-protsessor

hind: alates 2500 kr

HansaRaama (HR) vahetab uue versioonina välja programmi Raama v.4. Windows-pakett, ühendab Hansa tehnoloogia Raama modulaarsusega. HR täiskomplekt hõlmab finantsraamatupidamist, kassat, aruandvaid isikuid, müügi- ja ostureskontot, laoarvestust ja müügitellimusi ning põhivara arvestust.

Tegemist on nn dokumendipõhise programmiga: kõik vajalikud dokumendid (arved, kassaorderid, kanded jne) ja aruanded esitatakse eraldi akendena.

HR on täielikult integreeritud: kõik allsüsteemides koostatud või registreeritud dokumendid koostavad automaatselt lausendeid, mis kajastuvad kohe kogu finantsaruandluses.

Professionaalile pakub HR finantsarvestus kuluanalüütikat (nt allüksused, projektid) ja eelarveid. On võimalik sisestada lausendeid nii jooksvasse kui ka varasematesse perioodidesse. Bilansil, kasumiaruandel saab hiireklõpsuga avada huvipakkuva konto pearaamatut ja seal konkreetset kannet.

HR võimaldab luua efektiivse müügisüsteemi, kus on operatiivselt seotud laoarvestus, müügitellimused ja müügireskontro. Ladude arv ei ole piiratud, kaupa hinnatakse nii FIFOs kui ka keskmises väärtuses. Tellimuste registreerimisel võib kasutada erinevaid hinnakirju ja hinnaalandusi. HR koostab automaatselt lähetused ja arved, mis lähevad kohe müügireskontrosse. Reskontro annab ülevaate klientidele esitatud arvetest ja laekumistest, on võimalik saada müügistatistikat erinevates lõigetes. Kõik tehingud koostavad automaatselt lausendeid, mis kajastuvad pearaamatus ja finantsaruannetes. Ostureskonto on seotud telepangandusega. HR võimaldab piiranguteta luua uusi andmebaase ja on saadaval ka võrguversioonina.

Hetkel kuum