• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna börsil oli rekordiline käive

  Teisipäevasel Tallinna börsil jätkus aktsiahindade tormiline tõus. Sündis ka uus käiberekord -- 277 miljonit krooni. Aktiivne kauplemine viitab sellele, et tõus võib jätkuda ka järgnevatel päevadel.
  Põhilised sündmused leidsid aset taas pangasektoris, kus käibeliidriks oli Hansapank 78 miljoniga. Enim tõusis aga Tallinna Panga aktsia -- koguni 13,73%. Ilmselt on investorid ületanud teatud psühholoogilise tõrke panga suhtes ja seega võib oodata hinnatõusu jätkumist. Tugevalt tõusid veel Ühispank ja Hansapank.
  Väljaspool pangasektorit näitas korralikku käivet börsinimekirja uustulnuk Tallinna Kaubamaja (2,3 miljonit, +2,3%), Norma ja Merko Ehitus. Viimane on ilmselt üle saanud börsiletuleku järgsest langusest ning hakkab leidma oma hinnataset 105-- 110 krooni vahemikus.
  Vabaturul tegi suurt käivet EVP, mis pisut tugevnes. Estiko aktsia langes 3% ning tõenäoliselt liigub samas suunas ka homme.
  Ülejäänud vabaturu aktsiate hinnad jäid põhiliselt samaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.