• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti autovedajad lastakse Moskvas vabaks

  Eesti Moskva saatkonna pressiesindaja Jaana Vanamölder rääkis, et saatkonnal oleva informatsiooni kohaselt on Vene toll alustanud arestitud autode tühjakslaadimist. Tema sõnul on esimesed arestitud veoautod seega vabanenud ning teel Eesti poole. Vanamölder lausus, et loodetavasti vabanevad järk- järgult kõik Vene tolli arestitud veokid.
  Eesti välisministeeriumi pressisekretäri Marin Mõttuse sõnul on Vene pool vastanud Eesti esitatud noodile, et on leidnud külmutatud kanakoibadele ostja, mistõttu on alustatud ka arestitud veoautode tühjakslaadimist. Vene pool teatas meile ametlikult, et kanakoibadega Moskvasse sõitnud Eesti autode arestimise põhjus oli kauba saaja poolne tollieeskirja rikkumine, ütles Mõttus. Külmutatud kanakoivad tellis Venemaal armee ja laevastiku abistamise fond. Paljud firmad kasutavad võimalust viia Venemaale kõikvõimalikke kaupu fondide kaudu, mis teeb kaubaveo Venemaale muidu kehtivate topelttollide tõttu märksa odavamaks.
  Alates 30. juulist olid Venemaa tollis arestitud 25 Eesti veoautot, lausus Mõttus. Autode arestimine Vene tollis on esile kutsunud paljude rahvusvahelisi autovedusid teostavate firmade viha.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.