• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiuudised

  - ESS. Turvafirma ESS aktsiale andis Hoiupank ostusoovituse hinnatasemelt 93,1 krooni. ESS 1998. aasta puhaskasumiks ennustab Hoiupank 18,366 miljonit krooni ning netokäibeks 241,959 miljonit krooni võrreldes tänavuse 12,24 ja 173 miljoni krooniga.
  - Hansabank-Latvija. Augustis kasvas Hansabank-Latvija bilansimaht 3,7 mln lati võrra ehk 5,2% ning jõudis 73,9 mln lati tasemele. Juuli lõpus oli Hansabank-Latvija turuosa Läti pangandusturul bilansimahu järgi 4,9%. Puhaskasum oli 24 800 latti võrreldes 338 100 latiga juulis.
  - EMV. AS EMV, Läti Vabariigi maksuamet ja Phare Euroopa komitee sõlmisid lepingu, mille alusel AS EMV ehitab Läti Vabariigi Terehova piiripunkti Läti ja Venemaa piirile. Lepingu suurus on 5,27 miljonit ECU (ca- 82,8 miljonit krooni) ja ehitus peab valmima 14 kuuga.
  - Hansapank. Hansapangast kinnitati kavatsust avada järgmisel aastal esindus Kiievis, ehkki pangaoperatsioone idas lähiaastatel alustada ei kavatseta.
  - Grindex. Hoiupank andis ostusoovituse Läti farmaatsiatehasele Grindex hinnatasemelt 1,47 latti. 51% Grindexi aktsiatest kuulub Eesti Investeerimispangale. 23% tuleb 15. septembril avalikku müüki. Grindex on avalikult teatanud oma kavadest taotleda noteerimist Tallinna väärtpaberibörsil.
  - Leks. Leks Kindlustus kavatseb koos rahvusvahelise edasikindlustajaga Swiss Re luua Balti riike hõlmava kindlustusketi. Tallinna Pank müüb 15% Leksi aktsiatest Swiss Re'le 3. oktoobril. Tehingu mahuks on 22,67 miljonit krooni ja ühe aktsia hinnaks 36 krooni. Leksi kasum esimesel poolaastal oli 5,4 miljonit krooni, mis moodustab 60% aasta prognoosist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.