• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Via Baltica silub riikide suhteid

  «Nii Balti riigid kui Poola soovivad ühineda Euroopa Liiduga,» tõdes Kristopans. «Ja Via Baltica peab sellele kaasa aitama.»
  Kristopansi sõnul on Läti ja Eesti sarnases olukorras. Mõlema riigi prioriteediks on ida-lääne transpordikoridori arendamine.
  «Peame tegelema sellega, et ida-lääne suund muutuks lääne-ida-suunaliseks,» märkis Kristopans, lisades, et lääne-ida suuna arendamise töödega alustatakse järgmise aasta esimesel poolel.
  Oma sõnavõtus rääkis Kristopans rahvusvaheliste organisatsioonide rollist, mis aitavad kaasa transpordi arendamisele Baltimaades.
  1996. kuni 2000. aastani on koostatud programm, mis näeb investeeringute mahuks ette 257 miljonit dollarit, märkis Kristopans. «Ka finantseerimise allikad on leitud,» sõnas ta.
  Kristopansi sõnul katavad rahvusvahelised allikad investeeringuid ligi 150 miljoni dollari ulatuses. 110 miljonit dollarit tuleb kohalikelt allikatelt. «72 miljoni dollari kohta on lepingud tehtud,» lisas Kristopans. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.