14. september 1997 kell 22:00

Kitsing eelistas komisjonile rallit

Laupäeval lõppes Otepääl seitsmes Lõuna-Eesti ralli. On muidugi mõistetav, et see kahepäevane kihutamine on rallimeeste jaoks väga oluline sündmus, mille vahelejätmine võib teatud ringkonnas mõjuda pühaduseteotusena.

Paraku on viimaste päevade sündmusi silmas pidades siiski äärmiselt kummaline teada saada, et ralli võitis paar Markko Märtin--Toomas Kitsing. Kummaline seetõttu, et kaitseministeeriumi kantsler Toomas Kitsing oleks pidanud Liivimaa ralliteedel kaardilugemise asemel koos teiste valitsuskomisjoni liikmetega Kurkse väina ületamisel rahuvalvajatega juhtunut uurima ja analüüsima ning õnnetuse põhjusi välja selgitama.

Huvitav, kas kantslerile ei turgatanud oma A-rühma Toyota Celicas kordagi pähe, et võib-olla oleksid ka suurema osa nädalavahetusest külmas sügiseses vees veetnud tuukrid hoopis parema meelega mõnel sportlikul üritusel kaasa löönud?

Hetkel kuum