• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kitsing eelistas komisjonile rallit

  Laupäeval lõppes Otepääl seitsmes Lõuna-Eesti ralli. On muidugi mõistetav, et see kahepäevane kihutamine on rallimeeste jaoks väga oluline sündmus, mille vahelejätmine võib teatud ringkonnas mõjuda pühaduseteotusena.
  Paraku on viimaste päevade sündmusi silmas pidades siiski äärmiselt kummaline teada saada, et ralli võitis paar Markko Märtin--Toomas Kitsing. Kummaline seetõttu, et kaitseministeeriumi kantsler Toomas Kitsing oleks pidanud Liivimaa ralliteedel kaardilugemise asemel koos teiste valitsuskomisjoni liikmetega Kurkse väina ületamisel rahuvalvajatega juhtunut uurima ja analüüsima ning õnnetuse põhjusi välja selgitama.
  Huvitav, kas kantslerile ei turgatanud oma A-rühma Toyota Celicas kordagi pähe, et võib-olla oleksid ka suurema osa nädalavahetusest külmas sügiseses vees veetnud tuukrid hoopis parema meelega mõnel sportlikul üritusel kaasa löönud?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.