6. oktoober 1997 kell 22:00

Farmaatsiatehas saab uue juhi

Võimalikke ümberkorraldusi farmaatsiatehase töös ei soostunud Jaak Hion veel Äripäevale kommenteerima.

Farmaatsiatehase senine juhatuse esimees Priit Kivi asub tööle Magnum Grupi farmaatsiadivisjoni direktorina, kus hakkab arendama kõiki Magnum Grupi farmaatsiaalaseid projekte. Firma suhtekorralduskonsultant Aap Tänav ütles, et Kivi peatähelepanu koondub koostööle Grindexiga ja farmaatsiatehase Venemaa projektile.

Jaak Hion on lõpetanud Eesti põllumajandusülikooli põllumajandusökonoomika erialal ja täiendanud end Austrias, Iirimaal ja Jaapanis. Hion on töötanud Eesti suurima seakasvatusettevõtte, ASi Estiko rahandusdirektori ja juhatuse liikmena.

Jaak Hion ei ole Tallinna farmaatsiatehase ega ühegi Magnum Grupiga seotud ettevõtte aktsionär.

Peale Hioni kuuluvad farmaatsiatehase juhatusse pearaamatupidaja Aivi Velleste ja turundusdirektor Jüri Metsaorg.

Hetkel kuum