7. oktoober 1997 kell 22:00

Graafikatööjaam

Monitor -- Tänased hinnad ei sisalda monitori, sest 21» monitoride hinnad kõiguvad vahemikus 25 000--60 000 krooni. Ülemise läve paneb paika Radius'e PressView, mille hinnas on muu hulgas seade monitori kalibreerimiseks, aga paraku saab seda rakendada ainult Mac'i taga. Monitori ostes ära unusta, et see on ainuke seade, mille turuhind aastaga poole võrra ei lange.

Tarkvara -- Ära unusta tarkvara hinda -- selle arvuti peale läheb esimeses lähenduses vähemalt Adobe PhotoShop, PageMaker, Illustrator, Acrobat Exchange ja MS Office. Seega 55 000 krooni miinimum!

Mälu -- PhotoShop tahab mälu vähemalt kolm korda nii palju, kui on suurim töödeldav pilt. A4-suurune värvipilt on ca 34 MB, nii et koos süsteemi mäluvajadusega annab 128 MB selle jaoks vajaliku mahu napilt välja.

Hetkel kuum