• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toyota püüab Hondat kõigutada

  Ehkki suvine automüük oli aktiivne ja püstitati uusi müügirekordeid, sai automüük septembris sisse uue hoo. Müüdi 1311 uut sõiduautot, mis 145 autoga ületab senise, juulikuise rekordi.
  Eesti Helkama Auto direktor Ants Allik ei näe probleemi müüa veelgi enam, kui vaid tehased autosid tarnida jõuaks. «Kõik, mis tuleb, läheb kohe kaubaks,» kommenteerib Allik.
  Augustiga võrreldes kasvas septembris enim väikeautode ja suurte keskautode müük. Ajalugu tegi Toyota, lüües Honda juulikuise tipptulemuse 201 autot. Toyota Baltist öeldi, et septembris jõudsid kohale ka need autod, mille saabumine erinevatel põhjustel seni viibis.
  Mudelite lõikes jagunes Corolla, Carina ja maastikuauto Land Cruiseri osa enam-vähem võrdselt.
  9 kuu kokkuvõttes on siiski napilt ees Honda, populaarseim mudel on Civic.
  Saabi potentsiaalsed kliendid ootavad uut mudelit 9-5, mille esitlus Eestis peaks toimuma novembri lõpus. Hinnatase on juba teada -- odavaim 9-5 hakkab maksma 399 000 krooni, kalleim variant 565 600 krooni. Esimesed autod antakse klientidele üle jaanuaris.
  Uusi mudeleid ootab ka Daewoo. Esimesed Lanosed peaks kohal olema septembri lõpus, hiljem lisanduvad Nubira ja Leganza.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.