15. oktoober 1997 kell 22:00

Eesti Energial uus haldusnõukogu

Leimanni sõnul koosneb vastselt ametisse nimetatud haldusnõukogu samadest inimestest, kes jäävad Eesti Energia nõukogusse pärast ettevõtte registreerimist äriregistris. Ettepaneku asendada Eesti Energia senise haldusnõukogu liikmed ettevõtte tulevase nõukogu liikmetega tegi Leimann enda sõnul eesmärgiga jätkata tööd Eesti Energia ümberkorraldamisel hoolimata tõrgetest, mis tekkisid ettevõtte äriregistrisse kandmisel.

Eesti Energia registrisse kandmine on takerdunud juriidiliste probleemide taha.

Leimanni sõnul lootis valitsus, et 1. septembrist kantakse Eesti Energia äriregistrisse.

Eesti Energia haldusnõukogu uus koosseis tuleb kokku tuleval kolmapäeval, mil valitakse ka uue haldusnõukogu esimees.

Leimanni sõnul esitab majandusministeeriumi kantsler kolmapäeval uuele nõukogule ministeeriumi ideed Eesti Energia tuleviku kohta. Millised need on, ei soovinud ta veel öelda.

Uues Eesti Energia haldusnõukogus ei ole enam Arvi Hamburgi, Arvo Niitenbergi ega Märt Mõtust. Endise haldusnõukogu liikmetest jätkavad uues koosseisus Mati Valdma, Leonhard Tammeväli ja Heido Vitsur. Uued inimesed nõukogus on Väino Milt, Jüri Käo, Aivar Sool ja Olari Taal.

Hetkel kuum