• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tõeline taskutelefon Ericssonilt

  Ooteaeg- kuni 60 tundi
  Kõneaeg- kuni 3 tundi
  Kaal- 135 g
  Mõõtmed- 105x49x23 mm
  Numbrimälu- 50 numbrit
  Hind- 8500 kr
  Allikas- Ericsson Eesti
  - Uus Ericssoni silmatorkava värviga taskutelefon on sama pisike kui maailma väikseim Ericssoni mudel GF 788. Kuigi kasutusvõimaluste poolest midagi täiesti uut polegi, on disain ja kasutajamugavus natukene muutunud.
  Ehmatavad värvid, mida telefoni kesta erinevate variantidena pakutakse, on tagasihoidliku eestlase jaoks pisut liiga eredad. Aga Ericssoni müüjad sellepärast veel ei kurvasta -- rõõmsad värvid sobivad noortele, ja väike telefon mahub ka vastuvõtule mineva ärinaise kotti paremini.
  Telefoni kõne- ja ooteaeg on sama mis Ericsson GF 788-l, väikeselt telefonilt rohkem kui kolmetunnist rääkimisaega tahta pole mõtet ja puhas ooteaeg 60 tundi on samuti piisav selleks, et koos kõnedega ühte päeva vabalt vastu pidada.
  Ericssoni messiboksis Telemessil arvasid Ericsson Eesti esindajad, et välimuselt ja omadustelt sobib minitelefon hästi näiteks kooliõpilastele. Juhul muidugi, kui nende vanemad on piisavalt maksujõulised. Lisaks disainile räägib noortele sobivuse kasuks ka näiteks võimalus, millega täiskasvanud jännata ei viitsiks: meloodiat saab telefonile ise sisse programmeerida nootide järgi.
  Lisavarustusena on natuke naljakas, kuid väikese telefoni jaoks asjakohane randmerihm. Kuna telefon on varustatud ka kellaga, võib mobiili nagu tavalise kella randme ümber kinnitada.
  Ringmenüü kasutamine on telefonil lihtne nagu teistelgi uuematel Ericssoni telefonidel ja kõik olulisemad kõnesuunamisteenused kasutatavad. Lisaks toetab GF 768 EMT uut teenust kärjeteadet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.