22. oktoober 1997 kell 22:00

Tõeline taskutelefon Ericssonilt

Ooteaeg- kuni 60 tundi

Kõneaeg- kuni 3 tundi

Kaal- 135 g

Mõõtmed- 105x49x23 mm

Numbrimälu- 50 numbrit

Hind- 8500 kr

Allikas- Ericsson Eesti

- Uus Ericssoni silmatorkava värviga taskutelefon on sama pisike kui maailma väikseim Ericssoni mudel GF 788. Kuigi kasutusvõimaluste poolest midagi täiesti uut polegi, on disain ja kasutajamugavus natukene muutunud.

Ehmatavad värvid, mida telefoni kesta erinevate variantidena pakutakse, on tagasihoidliku eestlase jaoks pisut liiga eredad. Aga Ericssoni müüjad sellepärast veel ei kurvasta -- rõõmsad värvid sobivad noortele, ja väike telefon mahub ka vastuvõtule mineva ärinaise kotti paremini.

Telefoni kõne- ja ooteaeg on sama mis Ericsson GF 788-l, väikeselt telefonilt rohkem kui kolmetunnist rääkimisaega tahta pole mõtet ja puhas ooteaeg 60 tundi on samuti piisav selleks, et koos kõnedega ühte päeva vabalt vastu pidada.

Ericssoni messiboksis Telemessil arvasid Ericsson Eesti esindajad, et välimuselt ja omadustelt sobib minitelefon hästi näiteks kooliõpilastele. Juhul muidugi, kui nende vanemad on piisavalt maksujõulised. Lisaks disainile räägib noortele sobivuse kasuks ka näiteks võimalus, millega täiskasvanud jännata ei viitsiks: meloodiat saab telefonile ise sisse programmeerida nootide järgi.

Lisavarustusena on natuke naljakas, kuid väikese telefoni jaoks asjakohane randmerihm. Kuna telefon on varustatud ka kellaga, võib mobiili nagu tavalise kella randme ümber kinnitada.

Ringmenüü kasutamine on telefonil lihtne nagu teistelgi uuematel Ericssoni telefonidel ja kõik olulisemad kõnesuunamisteenused kasutatavad. Lisaks toetab GF 768 EMT uut teenust kärjeteadet.

Hetkel kuum