• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Minister õpib

  Helistades viimasel ajal inimestele, kes teavad rääkida siseminister Robert Lepiksoni tegemistest, on mulle vastatud: saame kokku, see pole telefonijutt. Telefonitoru krõbinast johtuv kartus, et kõnesid pealt kuulatakse, osutus läinud nädalal tõeks.
  Ma ei helistanud sugugi Koit Pikarole, kelle kõnesid pealt kuulati, kellele kuuluva firma kapo läbi otsis ja keda nüüd ebaseaduslikus jälitustegevuses süüdistatakse. Jutt on sellest, et Lepikson on kaitsepolitsei abiga alustanud kättemaksukampaaniat nii nende vastu, kes on talle kui poliitikule ette jäänud, kui ka nende vastu, kes süüdistavad siseministrit võõraste miljonite taskupistmises.
  Lepikson kasutab oma positsiooni isiklikuks arveteõienduseks. Esimene märk sellest ilmnes juba suvel, mil Lepikson palus riigiprokurörilt siseministeeriumi blanketil abi tema kui eraisiku vastu esitatud süüdistuste tõrjumises.
  Lepikson on hea õppimisvõimega. Lisaks sellele, et ta on üle võtnud oma poliitilise vastase Edgar Savisaare meetodid, on ta neid tublisti edasi arendanud ning pöö-ranud enda heaks töötama kapo võimsa jälitusaparaadi.
  Kaitsepolitsei pole unustanud ei Pikarod, oma alalist rivaali võitluses allilmaga, ega ka Savisaart, kelle vastu pööratud süüdistus riigiprokuröri kõhkluste tõttu liiva jooksis. Seda teades pole midagi lihtsamat kui anda kapole fiktiivne ajend--minu kodumaja jälgitakse salaja -- ning pöörata kapo enda huvides tegutsema.
  Kaitsepolitsei esimene avaldus näitas, et niisugusel mõttekäigul on tõepõhi all. Miks muidu paisati avalikkusele tühisõnum, et Pikaro firma ruumidest avastati Lepiksoni kohta avatud toimik. Otsi ikka endale sõpru vaenlaste hulgast, siis sa oled suuremeelne ja võitmatu. Lepikson on asunud seda «Viimsest reliikviast» pärit tõdemust ellu viima.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Hans H. Luige trükikoda saab uue juhi
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Eestlased ostsid mullu 86 miljoni euro eest lotopiletid Eesti Loto ASi keskmine palk on 3618 eurot
Eestlased on lootusrikkad inimesed – Eesti Loto AS värskest majandusaruandest selgub, et eelmisel aastal osteti lotopileteid 10 miljoni euro võrra rohkem kui aasta varem. Võitudena maksti mullu välja pea 34,4 miljonit eurot.
Eestlased on lootusrikkad inimesed – Eesti Loto AS värskest majandusaruandest selgub, et eelmisel aastal osteti lotopileteid 10 miljoni euro võrra rohkem kui aasta varem. Võitudena maksti mullu välja pea 34,4 miljonit eurot.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.