28. oktoober 1997 kell 22:00

Võrguserver

Hind -- Täna pole masinate hinnad võrreldavad, sest enamik masinaid on meeldivalt erinevate konfiguratsioonidega ja mõeldud erinevateks kasutusteks.

Backup -- Iga server ostetagu kohe backup-seadmega, muidu on hiljem jama (näiteks mina ei suuda oma kokkuseatud konfiguratsioonile kuidagi DAT-seadet töötavalt külge panna). Seadmesse sobiva andmekandja suurus võiks olla samas suurusjärgus plaanitava kettamahuga.

SCSI -- Mida kiirem SCSI, seda parem (ja kallim). Ultra Fast & Wide SCSI II kõlab näiteks usaldust äratavalt. Kui teil on plaanis ser-veri taha 100Mb võrk või lihtsalt mitu kasutajat ühendada, siis jääb just ketta kiirus pudelikaelaks -- nõudke kettasüsteemilt minimaalselt 15--18 MB sekundis.

Mälu -- Kas mu silmad näevad õigesti, et pakutakse 32 MB? WinNT serverile kuluks 64 MB küll marjaks ära, eriti võttes arvesse tänaseid mälu hindu.

Hetkel kuum