• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiuudised

  n Eesti Kindlustus. Eesti Kindlustuse ja tema tütarseltside konsolideeritud üheksa kuu puhaskasum oli 37,3 miljonit krooni, mis moodustab 94 protsenti aasta kasumiprognoosist. Üheksa kuuga teeniti kasumit otsesest kindlustustegevusest 1,5 miljonit krooni ning investeeringutelt saadi tulu 35,8 miljonit krooni. Konsolideeritud bilansimaht suurenes 34 protsenti, jõudes 252 miljoni kroonini, sealhulgas suurenes omakapital 94 protsenti, moodustades septembri lõpuks 77 miljonit krooni. Tütarseltsidest oli ASi Eesti Elukindlustus omakapital 21 miljonit krooni ning ASi Eesti Varakindlustus omakapital 81 miljonit krooni.
  n Snorase pank. Leedu börsil kaubeldava Snorase panga kolme kvartali puhaskasum on 5,6 miljonit litti, kusjuures kolmanda kvartali kasum oli vaid 506 000 litti. Snorase bilansimaht kahanes 145 miljoni liti võrra 407 miljonini. Panga aktsionärid kavandavad uue 20 miljoni litise aktsiaemissiooni korraldamist lähemas tulevikus.
  n Elcoteq. Soome Elcoteq alustas eile institutsionaalsetele investoritele suunatud aktsiaemissiooni. Avalik ja firma töötajatele suunatud emissioon algab 10. novembril. Müügiks pakutakse 7 miljonit uut aktsiat ning ülemärkimise korral veel miljon aktsiat. Senised aktsionärid müüvad emissiooni käigus maksimaalselt 1,6 miljonit aktsiat. Uute aktsiate arv ja hind otsustatakse investoritelt saadud tellimuste alusel. Elcoteq kavatseb aktsiad noteerida Helsingi börsil ja Londoni SEAQ-süsteemis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.