3. november 1997 kell 22:00

Börsiuudised

n Eesti Kindlustus. Eesti Kindlustuse ja tema tütarseltside konsolideeritud üheksa kuu puhaskasum oli 37,3 miljonit krooni, mis moodustab 94 protsenti aasta kasumiprognoosist. Üheksa kuuga teeniti kasumit otsesest kindlustustegevusest 1,5 miljonit krooni ning investeeringutelt saadi tulu 35,8 miljonit krooni. Konsolideeritud bilansimaht suurenes 34 protsenti, jõudes 252 miljoni kroonini, sealhulgas suurenes omakapital 94 protsenti, moodustades septembri lõpuks 77 miljonit krooni. Tütarseltsidest oli ASi Eesti Elukindlustus omakapital 21 miljonit krooni ning ASi Eesti Varakindlustus omakapital 81 miljonit krooni.

n Snorase pank. Leedu börsil kaubeldava Snorase panga kolme kvartali puhaskasum on 5,6 miljonit litti, kusjuures kolmanda kvartali kasum oli vaid 506 000 litti. Snorase bilansimaht kahanes 145 miljoni liti võrra 407 miljonini. Panga aktsionärid kavandavad uue 20 miljoni litise aktsiaemissiooni korraldamist lähemas tulevikus.

n Elcoteq. Soome Elcoteq alustas eile institutsionaalsetele investoritele suunatud aktsiaemissiooni. Avalik ja firma töötajatele suunatud emissioon algab 10. novembril. Müügiks pakutakse 7 miljonit uut aktsiat ning ülemärkimise korral veel miljon aktsiat. Senised aktsionärid müüvad emissiooni käigus maksimaalselt 1,6 miljonit aktsiat. Uute aktsiate arv ja hind otsustatakse investoritelt saadud tellimuste alusel. Elcoteq kavatseb aktsiad noteerida Helsingi börsil ja Londoni SEAQ-süsteemis.

Hetkel kuum