• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ASA börsilepääs lükkus edasi

  Börsi noteerimisosakonna juhataja Rain Semper ütles, et komisjon ootab ASA Kindlustuselt lisainformatsiooni ja arutab ettevõtte noteerimist uuesti järgmisel koosolekul kahe nädala pärast. Semper ei soovinud täpsustada, millist informatsiooni ASA kohta nappis.
  ASA Kindlustuse börsileviimisega tegelevat Hansa Investmentsi asedirektor Viktor Mahhovilt ei õnnestunud pärast noteerimiskomisjoni koosolekut kommentaari saada. Eile hommikul väitis ta, et ASAga ei tohiks probleeme tekkida.
  ASA Kindlustuse 32,4 miljoni krooni suurusest aktsiakapitalist on vabalt võõrandatav 33,2 protsenti, AB Kindlustuse Grupile kuulub 50,5, USA investeerimisfirmale Wellfix 6,6, ASA nõukogu ja juhatuse liikmetele 9,7 protsenti. Praegu seitsme finantsasutuse poolt noteeritava ASA aktsia turuhind on ligi 80 krooni.
  AB Kindlustuse Grupist pürgib tänavu börsi lisanimekirja ka AS AB Elukindlustus.
  AB Kindlustuse Grupi nõukogu esimees Leonid Apananski sõnul ei ole välistatud, et tulevikus vahetavad kontserni omanikud ASA ja AB Elukindlustuse aktsiaid, nii et börsile jõuab AB Kindlustuse Grupp tervikuna.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi