• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoiupank kasvatab teenustasude tulusid

  Hoiupanga reklaami- ja suhtekorraldusosakonna asejuhataja Erki Peegel põhjendas teenustasudest saadud suuremat tulu suurenenud tuluga pangakaartidelt. Kokku on Hoiupanga klientidel ligi 350 000 kaarti.
  Muudest finantstehingutest teenitud tulude vähenemine aasta keskmisega võrreldes oli põhjustatud väärtpaberituru langusest oktoobris, märkis Peegel.
  Hansapanga analüütik Mart Tõevere möönis, et Hoiupanga teenustasutulude hüppeline kasv võrreldes eelmiste kuudega on üllatav. Tema sõnul pole olnud kuulda, et Hoiupank oleks näiteks senisest enam aktsiaemissioone korraldanud.
  Hoiupangalt polnud eile õhtul võimalik teenustasutulude sisu kohta täpsemat kommentaari saada.
  Pärast oktoobri majandustulemuste avalikustamist tõusis Hoiupanga aktsia hind eile väärtpaberibörsil 1,4%. Samas langes börs eile 1,5%.
  Peale Hoiupanga ükski teine Eesti kommertspank eile oktoobrikuu tulemusi ei avaldanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.