- Veiniklaasid peavad olema piisavat suured (30 cl), läbipaistvast värvitust klaasist ning ülaosast koonduvad. Liiga väikse ja ülaosast laieneva klaasi korral ei tunne me veini lõhna.
Veini tuleb klaasi kallata 1/3 klaasi mahust. See võimaldab jooki klaasis loksutada ning kõige efektiivsemat lõhnaelamust saada.
Mitme erinevat tüüpi veini serveerimisel on tähtis järjekord: kerge valge vein; valge tugev vein; punane kerge vein; punane tugev vein. Sellise serveerimisjärjekorra põhjuseks on asjaolu, et pärast tugeva veini maitsmist ei tunne me kerge veini maitset õigesti -- tundub, nagu puuduks sel maitse täiesti.
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.