• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ettevaatust, stressis politsei!

  Eesti korrakaitsestruktuurides on pärast Robert Lepiksoni siseministri postile asumist toimumas õige veidrad sündmused. Kulmineerusid need eilses Sõnumilehes endise politseiameti peadirektori Ain Seppiku kirjatükiga, kus viimasel ajal politseis toimunud traagilised ja veidrad sündmused üheselt siseministri nn politsei juhtimise ja lõhkumise poliitika tekitatud stressi kraesse keeratakse. Seda, et politsei psühholoogi vajab, möönab ka praegune politseijuht Harry Tuul Eesti Päevalehes.
  Tahtmata kuidagi õigustada Robert Lepiksoni sageli läbimõtlematut ja koguni lahmivat kaadripoliitikat, tekib küllalt kõhe tunne. Mis siis nüüd ikkagi saab. Kurjategijatel on vabam voli kui ei kunagi varem. Politsei, kes on seatud meie turvalisust tagama ja julgeolekut kindlustama, on ju kogu täiega stressis, paugutab ja liputab. Ja vähemalt Seppiku sõnutsi see seis niipea ei lõpe -- politseipäeva aktusekõnes lubanud Lepikson oma püha missiooni jätkata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.