19. november 1997 kell 22:00

Ettevaatust, stressis politsei!

Eesti korrakaitsestruktuurides on pärast Robert Lepiksoni siseministri postile asumist toimumas õige veidrad sündmused. Kulmineerusid need eilses Sõnumilehes endise politseiameti peadirektori Ain Seppiku kirjatükiga, kus viimasel ajal politseis toimunud traagilised ja veidrad sündmused üheselt siseministri nn politsei juhtimise ja lõhkumise poliitika tekitatud stressi kraesse keeratakse. Seda, et politsei psühholoogi vajab, möönab ka praegune politseijuht Harry Tuul Eesti Päevalehes.

Tahtmata kuidagi õigustada Robert Lepiksoni sageli läbimõtlematut ja koguni lahmivat kaadripoliitikat, tekib küllalt kõhe tunne. Mis siis nüüd ikkagi saab. Kurjategijatel on vabam voli kui ei kunagi varem. Politsei, kes on seatud meie turvalisust tagama ja julgeolekut kindlustama, on ju kogu täiega stressis, paugutab ja liputab. Ja vähemalt Seppiku sõnutsi see seis niipea ei lõpe -- politseipäeva aktusekõnes lubanud Lepikson oma püha missiooni jätkata.

Hetkel kuum