Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rait Killandi müüb ennast hästi

  «Ma ei saa praegu rääkida, annan Äripäevale intervjuud. Kõik arvavad, et ma olen moes,» teatab Killandi tunnise vestluse jooksul telefonitorusse vähemalt kolm korda.
  Killandil endal pole midagi selle vastu, et ta momendil popp poiss on. Helistajad, endised kolleegid Raul Rebane ja Vallo Toomet, kurdavad Killandile, et ei saa aru, mis jama nüüd nende ETVst lahkumiskompensatsioonidega lahti on. Killandi enda kompensatsioon on kolleegide omast suurim -- 143 000 krooni. Ta ei näe ühtegi põhjust, miks Hagi ?ein poleks pidanud paar päeva enne ETV peadirektori ametist lahkumist palju kära tekitanud töölepinguid sõlmima.
  Mis on teinud Killandist nii nõutud mehe, et nii vennad Sõnajalad teda TV1 kui Rein Kaarepere TV3 meelitavad?
  Suure osa Killandi turuväärtusest moodustavad tema enese sõnul suhted ja sidemed. «Meil tavaliselt mõeldakse suhtlemise all seda, kuidas telefoni vastu võtta, kuidas viisakalt käituda,» räägib ta.
  «Oluline on aga kogu meeskonna suhtumine, et see ei oleks lihtsalt formaalne meeldiv olek, vaid reaalne inimene reaalsete emotsioonidega toru otsas,» räägib ta.
  30. novembrist on Killandi ETVst prii ning siis plaanib vähemalt kuu aega puhkust võtta. Et kompensatsiooniks saadud raha kasvõi osaliselt koos lastega kulutada Disneylandis. Millises täpselt, ta veel otsustanud ei ole.
  «Killandi on vaieldamatult turunduse- ja reklaamimüügi asjatundja,» põhjendab tööpakkumise tegemist TV3 omanik Rein Kaarepere. «Inimese väärtus on selline, kuidas tööandjaga kokku lepitakse,» ei soovi ta hinnata Rait Killandi turuväärtust, kuid loodab, et Killandi tema tööpakkumise vastu võtab.
  TV3 pakkumine oli Killandile palga ja tulevikus firmas võimaliku osaluse saamise tõttu mõnevõrra ahvatlevamgi, kuid siiani on olnud kiirem Killandiga läbi rääkida TV1 omanikel.
  TV1 omanikud on pannud Killandile lootuse teenida järgmise aasta reklaamikäibeks 30 miljonit krooni. Kas see võimalik on, ei julge Killandi lubada, sest TV1 uue programmi esimese nädala põhjal tuleks programmi veel kõvasti muuta.
  Killandi kinnitab, et töölepingut TV1ga ta veel sõlminud ei ole ning enne järgmist nädalat otsust ei tee.
  Killandi asus üle aasta tagasi Tartu avatud ülikooli meedia eriala õppima. «Ajakirjanikuna tööle -- miks mitte, kuid siis ma olen juba pensil,» lausub Killandi, kes arvab, et ajakirjaniku leiba on väga raske välja teenida, sest raha on vähe.
  Ka oma meediafirma loomise plaani on Killandi seedinud. Oma firma kogemus on tal olemas juba sellest ajast, kui ta Suvest Suveni kaubamärki omas ning kondoomiäriga tegeles. «Kaubamärgi müük oli tulusam äri kui selle kauba müük,» põhjendab ta Suvest Suveni kaubamärgi müümist ravimite hulgimüüjale ProMed. Kaubamärgi hinna jätab Killandi enda teada.
 • Hetkel kuum
Marcus Keller: pool Eesti taastuvenergiast on illusioon "See, mis praegu ühiskonnas toimub, on haletsusväärne jalgade lohistamine"
Isegi, kui me ohverdame eneseväärikuse ning külmetame talvel tõukerattaga ummikus, oleme saavutanud ainult indiviidi hävitamise ja vaba tahte lõhkumise, kui me toodame taastuvenergia sildi all süsihappegaasi edasi, kirjutab majandusteemalise blogi Eksponent.ee toimetaja Marcus Keller.
Isegi, kui me ohverdame eneseväärikuse ning külmetame talvel tõukerattaga ummikus, oleme saavutanud ainult indiviidi hävitamise ja vaba tahte lõhkumise, kui me toodame taastuvenergia sildi all süsihappegaasi edasi, kirjutab majandusteemalise blogi Eksponent.ee toimetaja Marcus Keller.
Prantsuse keskpankur ei muretse kallineva nafta pärast: olgem kannatlikud
Toornafta hindade tõus ja sellele järgnenud kütuste kallinemine ei muuda Euroopa Keskpanga väljavaadet ja eesmärki tuua 2025. aastaks inflatsioon 2 protsendini, vahendab Reuters.
Toornafta hindade tõus ja sellele järgnenud kütuste kallinemine ei muuda Euroopa Keskpanga väljavaadet ja eesmärki tuua 2025. aastaks inflatsioon 2 protsendini, vahendab Reuters.
Kinnisvaraturg istub põhjas: järgmisel suvel enam sama hinnaga osta ei saa Parkimiskoht ja panipaik topitakse vägisi tasuta kaasa
Igasügisesel suurel kinnisvarainvestorite kokkutulekul "Kinnisvaraseminar 2023" tõdesid arendajad ja tuntud kinnisvaragurud, et see, mis praegu toimub kinnisvaraturul, on järgmisel aastal möödanik. Põhi on käes just praegu!
Igasügisesel suurel kinnisvarainvestorite kokkutulekul "Kinnisvaraseminar 2023" tõdesid arendajad ja tuntud kinnisvaragurud, et see, mis praegu toimub kinnisvaraturul, on järgmisel aastal möödanik. Põhi on käes just praegu!
Reaalajas börsiinfo
Toiduauto ärimees suve halvimast festivalist: tegime 70 eurot kassat
Esimese suve toiduauto ärimehena tegutsenud Myrakas rääkis saates „Äri Eestimaal“, et suvi läks ettevõttel hästi ning entusiasm on tal endiselt alles. Siiski leidus positiivsete kogemuste kõrval ka tõrvatilk meepotis, kui ta meenutas suve kõige õnnetumaks väljasõiduks kujunenud pannkoogifestivali. „See on meie jaoks halva festivali etalon,“ rääkis Myrakas.
Esimese suve toiduauto ärimehena tegutsenud Myrakas rääkis saates „Äri Eestimaal“, et suvi läks ettevõttel hästi ning entusiasm on tal endiselt alles. Siiski leidus positiivsete kogemuste kõrval ka tõrvatilk meepotis, kui ta meenutas suve kõige õnnetumaks väljasõiduks kujunenud pannkoogifestivali. „See on meie jaoks halva festivali etalon,“ rääkis Myrakas.
Maru Metalli juht kardab, et sektoris läheb raskemaks
ASi Maru Metall juhatuse esimehe Heiti Zukovitsi hinnangul läheb ehitusmaterjalitootjatel tulevikus olukord raskemaks, selgus saates “Äripäeva TOP”. See-eest on ASi Toode peadirektor Aivo Rosenberg positiivsemalt meelestatud.
ASi Maru Metall juhatuse esimehe Heiti Zukovitsi hinnangul läheb ehitusmaterjalitootjatel tulevikus olukord raskemaks, selgus saates “Äripäeva TOP”. See-eest on ASi Toode peadirektor Aivo Rosenberg positiivsemalt meelestatud.
Marcus Keller: pool Eesti taastuvenergiast on illusioon "See, mis praegu ühiskonnas toimub, on haletsusväärne jalgade lohistamine"
Isegi, kui me ohverdame eneseväärikuse ning külmetame talvel tõukerattaga ummikus, oleme saavutanud ainult indiviidi hävitamise ja vaba tahte lõhkumise, kui me toodame taastuvenergia sildi all süsihappegaasi edasi, kirjutab majandusteemalise blogi Eksponent.ee toimetaja Marcus Keller.
Isegi, kui me ohverdame eneseväärikuse ning külmetame talvel tõukerattaga ummikus, oleme saavutanud ainult indiviidi hävitamise ja vaba tahte lõhkumise, kui me toodame taastuvenergia sildi all süsihappegaasi edasi, kirjutab majandusteemalise blogi Eksponent.ee toimetaja Marcus Keller.
CUPRA avas ainulaadse garaaži uksed
Tallinnas Sõpruse puiesteel avas uksed CUPRA Garage, mille sarnast ei ole terves Eestis ega ka lähipiirkonnas. Tegemist on uudse kontseptsiooniga CUPRA kui automargi tutvustamisel oma klientidele.
Tallinnas Sõpruse puiesteel avas uksed CUPRA Garage, mille sarnast ei ole terves Eestis ega ka lähipiirkonnas. Tegemist on uudse kontseptsiooniga CUPRA kui automargi tutvustamisel oma klientidele.
Rooma paavst palus hoiduda mängimast Ukraina relvaabiga
Rooma paavst ja Vatikani riigipea Franciscus ütles laupäeval, et mõned riigid "mängivad" Ukrainaga, kui algselt varustavad ukrainlasi relvadega ja siis kaaluvad kokkuleppest taganemist, vahendab Reuters.
Rooma paavst ja Vatikani riigipea Franciscus ütles laupäeval, et mõned riigid "mängivad" Ukrainaga, kui algselt varustavad ukrainlasi relvadega ja siis kaaluvad kokkuleppest taganemist, vahendab Reuters.
Olerex ja juhatuse liige said kaela kriminaalkahtlustuse "See on lavastatud süüdistus!"
Prokuratuur kahtlustab Olerexi ja juhatuse liiget Andres Linnast valeandmete esitamises, mis puudutasid eelmise aasta lõpus Eestisse saabunud kütust.
Prokuratuur kahtlustab Olerexi ja juhatuse liiget Andres Linnast valeandmete esitamises, mis puudutasid eelmise aasta lõpus Eestisse saabunud kütust.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.