• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rait Killandi müüb ennast hästi

  «Ma ei saa praegu rääkida, annan Äripäevale intervjuud. Kõik arvavad, et ma olen moes,» teatab Killandi tunnise vestluse jooksul telefonitorusse vähemalt kolm korda.
  Killandil endal pole midagi selle vastu, et ta momendil popp poiss on. Helistajad, endised kolleegid Raul Rebane ja Vallo Toomet, kurdavad Killandile, et ei saa aru, mis jama nüüd nende ETVst lahkumiskompensatsioonidega lahti on. Killandi enda kompensatsioon on kolleegide omast suurim -- 143 000 krooni. Ta ei näe ühtegi põhjust, miks Hagi ?ein poleks pidanud paar päeva enne ETV peadirektori ametist lahkumist palju kära tekitanud töölepinguid sõlmima.
  Mis on teinud Killandist nii nõutud mehe, et nii vennad Sõnajalad teda TV1 kui Rein Kaarepere TV3 meelitavad?
  Suure osa Killandi turuväärtusest moodustavad tema enese sõnul suhted ja sidemed. «Meil tavaliselt mõeldakse suhtlemise all seda, kuidas telefoni vastu võtta, kuidas viisakalt käituda,» räägib ta.
  «Oluline on aga kogu meeskonna suhtumine, et see ei oleks lihtsalt formaalne meeldiv olek, vaid reaalne inimene reaalsete emotsioonidega toru otsas,» räägib ta.
  30. novembrist on Killandi ETVst prii ning siis plaanib vähemalt kuu aega puhkust võtta. Et kompensatsiooniks saadud raha kasvõi osaliselt koos lastega kulutada Disneylandis. Millises täpselt, ta veel otsustanud ei ole.
  «Killandi on vaieldamatult turunduse- ja reklaamimüügi asjatundja,» põhjendab tööpakkumise tegemist TV3 omanik Rein Kaarepere. «Inimese väärtus on selline, kuidas tööandjaga kokku lepitakse,» ei soovi ta hinnata Rait Killandi turuväärtust, kuid loodab, et Killandi tema tööpakkumise vastu võtab.
  TV3 pakkumine oli Killandile palga ja tulevikus firmas võimaliku osaluse saamise tõttu mõnevõrra ahvatlevamgi, kuid siiani on olnud kiirem Killandiga läbi rääkida TV1 omanikel.
  TV1 omanikud on pannud Killandile lootuse teenida järgmise aasta reklaamikäibeks 30 miljonit krooni. Kas see võimalik on, ei julge Killandi lubada, sest TV1 uue programmi esimese nädala põhjal tuleks programmi veel kõvasti muuta.
  Killandi kinnitab, et töölepingut TV1ga ta veel sõlminud ei ole ning enne järgmist nädalat otsust ei tee.
  Killandi asus üle aasta tagasi Tartu avatud ülikooli meedia eriala õppima. «Ajakirjanikuna tööle -- miks mitte, kuid siis ma olen juba pensil,» lausub Killandi, kes arvab, et ajakirjaniku leiba on väga raske välja teenida, sest raha on vähe.
  Ka oma meediafirma loomise plaani on Killandi seedinud. Oma firma kogemus on tal olemas juba sellest ajast, kui ta Suvest Suveni kaubamärki omas ning kondoomiäriga tegeles. «Kaubamärgi müük oli tulusam äri kui selle kauba müük,» põhjendab ta Suvest Suveni kaubamärgi müümist ravimite hulgimüüjale ProMed. Kaubamärgi hinna jätab Killandi enda teada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.