• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Postimehe väikeaktsionärid peatasid aktsiate märkimise

  ASi Postimees üheksa väikeaktsionäri esitasid Tartu linnakohtule hagiavalduse ASi Postimees vastu aktsionäride üldkoosoleku otsuste kehtetuks tunnistamise nõudes. ASi Postimees üldkoosolek otsustas 27. novembril suurendada aktsiakapitali seniselt 1,5 miljonilt kroonilt 18,5 miljonile kroonile. Postimehe suuraktsionäri Heldur Tõnissoni ettepanekul otsustati emiteerida sada aktsiat nominaalväärtusega 169 600 krooni.
  ASi Postimees väikeaktsionärid põhjendavad hagi esitamist nende huvide rikkumisega, sest emiteeritavate aktsiate kõrge hind ja väike hulk ei võimalda neil emissioonis osaleda.
  ASi Postimees nõukogu esimees Mart Kadastik ütles uute aktsiate hinna kohta, et aktsionär ei saa aktsiaemissioonil osaleda, kui tal pole selleks raha. Tema sõnul on Postimehe väikeaktsionäride seas mitmeid, kes töötavad täna konkureerivas väljaandes ning seetõttu lähevad nende huvid Postimehe huvidest lahku. Teiste hulgas on Postimehe aktsionärid Äripäeva Tartu toimetuse juhataja Hannes Tamme ja Peeter Tali Eesti Päevalehest.
  ASil Postimees on õigus kümne päeva jooksul esitada määruse peale Tartu ringkonnakohtule erikaebus. Kuna eile õhtuks polnud Postimees kohtu otsust kirjalikuna veel kätte saanud, ei osanud Kadastik öelda, kas erikaebus kohtule esitatakse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.