22. detsember 1997 kell 22:00

Kristiine Keskus laiendab haaret Pärnus

Kinnisvaraarenduse firma Kristiine Keskus kirjutas eile Pärnu linnavalitsusega alla lepingu Pärnu rannarajooni 130 hektari suuruse maa-ala detailplaneeringu ettevalmistamiseks.

Kristiine Keskus koostab detailplaneeringu maale, mis asub firma soetatud poolelioleva mudaravila ümber ja piirneb Side tänava, Tammsaare puiestee ning Mai tänava elamurajooniga. Maa-ala arendusprojekt näeb ette eramurajooni rajamist, mudaravila hoone ümberehitamist puhke- ja tervisekeskuseks, golfiväljaku rajamist ja muid objekte, ütles Kristiine Keskuse ASi juhatuse esimees Margus Reinsalu. Ta lisas, et detailplaneering püütakse koostada arvestusega, et Pärnu linnavolikogu jõuaks selle kinnitada enne järgmise aasta suvepuhkust.

Reinsalu sõnul on detailplaneeringu eesmärk pikendada Pärnu rannarajooni Sunseti klubist kuni kõrkjaisse kasvanud maa-alani Mai tänava naabruses.

Tervisekompleks peab lõplikult valmima 1999. aastal. ÄP

Hetkel kuum