• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  HansaFinancials sobib hästi rahvusvahelistele firmadele

  Tootja:- Baltic Business Software International
  Toote orienteeritus:- keskmised ja suuremad ettevõtted
  Andmebaas:- enda välja töötatud, objektorienteeritud
  Hinnaklass:- alates 100 000 kroonist
  Operatsioonisüsteem:- Windows, MacOS, UNIX
  Kasutajaid:- 65 ettevõtet (Eestis)
  HansaFinancials on moodulstruktuurne, täielikult integreeritud majandusarvestuse tarkvara, mis on eriti sobilik firmadele, kes opereerivad eri riikides, kasutavad eri valuutasid ja vajavad ühtset aruandlust kontserni tasemel.
  HansaFinancials on hetkel kättesaadav 16 keeles ja sisaldab 18 moodulit.
  Peale klassikalise finantsraamatupidamise ja laoarvestuse võimaldab süsteem väärtpaberite haldamist, müügiteenindust, lepingute ja projektiarvestust. TCP/IP protokolli tugi võimaldab kasutajal ükskõik millisest maailma punktist võtta ühendust võrguserveriga.
  HansaFinancialsi teeb kasutajale lihtsaks graafiline keskkond ja mitme akna süsteem.
  + Võrreldes esialgse versiooniga on programm pidevalt uuenenud ja täienenud. Esile võib tõsta programmi head finantsmoodulit, mis võimaldab võtta aruandeid just kasutajale vajalikul kujul. HansaFinancialsi pluss on veel loogiline ja läbimõeldud ülesehitus.
  - Kasutaja seisukohalt vajaks täiustamist aruandlus artiklite kohta. HansaFinancials ei võimalda ka seadistust, et programm ise võtaks kasutajale sobival ajal andmebaasist turvakoopiaid.
  + Tarkvaral on avatud objektorienteeritud klient/server-võrgustruktuur, mis baseerub kaasaegsel kommunikatsioonitehnoloogial ja TCP/IP protokollil.
  - Puudub võimalus siduda suurtes ettevõtetes sageli kasutatavate vananenud tehnoloogial põhinevate infosüsteemidega.
  + HansaFinancialsil on kõige laiem edasimüüjate võrk, hea tugi ja kõige laiem kliendibaas. Seega teiste pakettide esindajatel on, mille poole pürgida. Programm iseenesest on väga kasutajasõbralik.
  - Programmi kasutajatel on laialdased võimalused ise parameetreid muuta, mis aga võib suurt segadust tekitada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tervishoiuettevõtte juht: võib-olla oleme me osalised uue ajastu tekkes
Praegused aktuaalsed teemad keerlevad väärtuspõhiste arutelude ümber. Võimalik, et tekkimas on uus ajastu, kirjutab tervishoiuettevõtte Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Praegused aktuaalsed teemad keerlevad väärtuspõhiste arutelude ümber. Võimalik, et tekkimas on uus ajastu, kirjutab tervishoiuettevõtte Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA aktsiaturud jätkasid langust
USA tähtsamad aktsiaindeksid jätkasid täna taandumist pärast eilset järsku langust.
USA tähtsamad aktsiaindeksid jätkasid täna taandumist pärast eilset järsku langust.
Selgus Eesti parim juht
Äsja kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli „Parim juht 2022“ võitja. Selle pälvis LHV Grupi juht Madis Toomsalu.
Äsja kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli „Parim juht 2022“ võitja. Selle pälvis LHV Grupi juht Madis Toomsalu.
Tootjahinnad on aastaga tõusnud kolmandiku võrra
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Kodulaenude intressid langesid, Euroopa keskmiseni pikk tee minna
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.