• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  HansaFinancials sobib hästi rahvusvahelistele firmadele

  Tootja:- Baltic Business Software International
  Toote orienteeritus:- keskmised ja suuremad ettevõtted
  Andmebaas:- enda välja töötatud, objektorienteeritud
  Hinnaklass:- alates 100 000 kroonist
  Operatsioonisüsteem:- Windows, MacOS, UNIX
  Kasutajaid:- 65 ettevõtet (Eestis)
  HansaFinancials on moodulstruktuurne, täielikult integreeritud majandusarvestuse tarkvara, mis on eriti sobilik firmadele, kes opereerivad eri riikides, kasutavad eri valuutasid ja vajavad ühtset aruandlust kontserni tasemel.
  HansaFinancials on hetkel kättesaadav 16 keeles ja sisaldab 18 moodulit.
  Peale klassikalise finantsraamatupidamise ja laoarvestuse võimaldab süsteem väärtpaberite haldamist, müügiteenindust, lepingute ja projektiarvestust. TCP/IP protokolli tugi võimaldab kasutajal ükskõik millisest maailma punktist võtta ühendust võrguserveriga.
  HansaFinancialsi teeb kasutajale lihtsaks graafiline keskkond ja mitme akna süsteem.
  + Võrreldes esialgse versiooniga on programm pidevalt uuenenud ja täienenud. Esile võib tõsta programmi head finantsmoodulit, mis võimaldab võtta aruandeid just kasutajale vajalikul kujul. HansaFinancialsi pluss on veel loogiline ja läbimõeldud ülesehitus.
  - Kasutaja seisukohalt vajaks täiustamist aruandlus artiklite kohta. HansaFinancials ei võimalda ka seadistust, et programm ise võtaks kasutajale sobival ajal andmebaasist turvakoopiaid.
  + Tarkvaral on avatud objektorienteeritud klient/server-võrgustruktuur, mis baseerub kaasaegsel kommunikatsioonitehnoloogial ja TCP/IP protokollil.
  - Puudub võimalus siduda suurtes ettevõtetes sageli kasutatavate vananenud tehnoloogial põhinevate infosüsteemidega.
  + HansaFinancialsil on kõige laiem edasimüüjate võrk, hea tugi ja kõige laiem kliendibaas. Seega teiste pakettide esindajatel on, mille poole pürgida. Programm iseenesest on väga kasutajasõbralik.
  - Programmi kasutajatel on laialdased võimalused ise parameetreid muuta, mis aga võib suurt segadust tekitada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.