Partnerlusfond alustab tööd suvel

21. jaanuar 1998, 00:00

Hellami sõnul pannakse praegu kokku fondi USA-poolset nõukogu, kes hakkab ka fondi haldama. Konkreetsed otsused raha eraldamise kohta langetatakse Balti riikides kohapeal.

Peamised valdkonnad, kuhu raha suunatakse, on maksunduse ja seadusandluse areng, ühiskonna kaasarääkimine organisatsioonide töös ning igasugused eriala kaitsvad ühendused nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil, ütles Avatud Eesti fondi direktriss Mall Hellam.

Partnerlusfondi algkapital on 15 mln USA dollarit ning raha jaotatakse kolme Balti riigi vahel võrdselt. Aastas investeeritakse ühte Balti riiki keskmiselt 7 mln dollarit ning seda kogu 10aastase perioodi jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:07

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing