Tartu linn müüb kunstiväärtusi

06. veebruar 1998, 00:00

Tartu likvideerib vahelduva eduga oma nõukogudeaegset pärandit. Mõni aeg tagasi üritati korduvalt ja suure tsirkusega lahti saada pronksist Leninist. Paraku tulutult. Nüüd on müügis suurem ja magusam tükk -- kunagi kompartei ja täitevkomitee tarvis plaanitud, ent paraku aegade pöörises pooleli jäänud esindushoone Lillemäel. Usutavasti on varemetega ehitud kinnisvaratükil parem minek kui metallist mässajal. Eriti kui abilinnapea Margus Hansoni sõnul on varemetel ka kunstiväärtus -- nad on pea täielikult kaetud graffiti'tega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing