Majandusministeeriumi täitmata lubadus

16. märts 1998, 00:00

Möödunud aasta augustis lubas majandusministeeriumi asekantsler Signe Ratso Äripäeva veergudel ettevõtjatele, et Ukraina turuga seotud probleemid lahenevad. Kahjuks peavad aga ettevõtjad ka pärast reedel toimunud Eesti ja Ukraina majandusministri kohtumist tõdema, et see lubadus on jäänudki lubaduseks. Mõlema riigi ministeeriumid olid jätnud kodutöö tegemata ja sellepärast olid ministrid valmis teineteisele ainult naeratama. Mingeid lepinguid, mille kohaselt Ukraina lõpetaks Eesti firmadele takistuste tegemise ja täidaks vabakaubanduslepingut, ei sõlmitud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing