Tallinna Panga aktsia hind tõusis kümnendiku võrra

31. märts 1998, 00:00

Hoiupanga analüüsikeskuse juhataja Martti Singi sõnul kõikus eile aktsia hind tugevalt, sest ühinemine pole veel 100 protsenti kindel. «Teoreetiliselt oleks hind võinud tõusta ka tasemele, mille pakkus Ühispank,» lisas ta.

Hansapanga aktsiaturgude osakonna juhataja Tõnu Peki sõnul kaubeldi Tallinna Panga aktsiaga eile aktiivselt, sest nii Ühispank kui ka Hansapank pakuvad Tallinna Panga eest head hinda. Investoreid segab praegu selgusetus Tallinna Panga tuleviku suhtes, sest pole ikkagi kindlalt teada, kas, kuidas ja millal ühinemine toimub, rääkis Pekk.

HF Kapitali maakleri Kaur Elviste sõnul hakkab Tallinna Panga aktsia hind ilmselt lähipäevil liikuma koos turuga, kuni panga juhtkond võtab vastu konkreetse ühinemisotsuse. «Kuni kindlat otsust ei tehta, hakkavad investorid ilmselt kasumit võtma,» ütles Elviste.

Ühispank pakkus Tallinna Panga ühe aktsia eest 65,5 krooni, Hansapanga pakkumus oli 69 krooni aktsia. 65 krooni tasemel käis Tallinna Panga aktsia ka päeva alguses ära.

Tallinna Panga aktsiatega sooritatud tehingute käive oli eile 17,3 miljonit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing