12. aprill 1998 kell 22:00

Enimkaubeldud oli Norma

Kogu möödunud nädalal Tallinna börsi iseloomustanud loid ja ilma eriliste hinnamuutusteta kauplemine jätkus ka neljapäeval. Börsi ja vabaturu päevakäive ulatus 276 registreeritud tehingus tagasihoidliku 52,33 mln kroonini. Börsisüsteemi enamkaubeldavate aktsiate liikumist iseloomustav ÄP indeks jäi päevaga praktiliselt muutumatuks, langedes 0,07%, 773,04 punktile.

Päeva suurima käibega aktsia oli Norma, mille käive ulatus 33 tehingus 21,62 mln kroonini. Tehingute arvult edestas Normat Tallinna Pank, kelle aktsiaga registreeriti neljapäeval 58 tehingut. Olulist muutust Norma aktsia hinnatasemes ei toimunud, aktsia hind kerkis päevaga 0,66% ja oli päeva lõpuks 76,5 kr tasemel. Norma aktsia suure käibe taga oli ilmselt mõni suurem tehingukorraldus, sest enamik päeva jooksul registreeritud 33 tehingust tehti 1000aktsiaste pakkidena (11 tehingus vahetas omanikku rohkem kui 10 000 aktsiat).

Harjumatult väike oli Hansapanga vaid 3,03 mln kroonine käive. Investorid ilmselt ootavad Hansapanga märtsikuu tulemusi ja ei soovi enne nende selgumist positsioone võtta. Aktsia hind langes päevaga 0,73%.

Hetkel kuum