7. mai 1998 kell 22:00

Viru Rand ei soosi Epeksi pakutut

ASi Viru Rand nõukogu esimehe Ants Raatma sõnul on vähetõenäoline, et Viru Ranna aktsionärid Epeksi pakutud hinna juures enamusosalusest loobuksid.

Ma ei pea pakkumust soodsaks, kuigi see on turuhinnast kõrgem, ütles Raatma. «Enamik meie aktsionäre on pikaajalised investorid ja ma ei usu, et nad paar krooni kõrgema hinna peale kohe müüma tormaksid,» lisas ta.

ETFC Grupi suuromanik Epeks tegi üleeile ASi Viru Rand aktsionäridele avaliku pakkumuse müüa strateegiline enamusosalus hinnaga 23 krooni aktsia. Pakkumus tehti kõigile aktsionäridele, mitte suuraktsionäre eelistades, nagu võis lugeda Viru Ranna eilsest börsiteatest.

Raatma sõnul võib Epeksi hinna taga olla soov tulevikus ühendada Viru Rand Hiiu Kaluriga. Epeksi juhid ei ava plaane enne pakkumise lõpptähtaega järgmisel reedel. ÄP

Hetkel kuum