Pankade ühinemisest on asi kaugel

26. mai 1998, 00:00

Palju räägitud Hoiupanga ja Hansapanga ühinemisest ei tule enam midagi välja. Pärast Daiwa laenutehingu tagamaade ilmsikstulekut on hoiupankurid oma positsioonid nullinud ja sellepärast ei olegi enam tegemist ühinemisega, vaid hoopis Hoiupanga ülevõtmisega Hansapanga poolt. Seda näitavad ilmekalt eile avalikustatud kuue liitpanga tippjuhi nimed. Kuuest uue panga valdkonnajuhtide kohale esitatud kandidaadist viis on pärit Hansapangast. Hoiupangale pakuti ainult avalike suhete juhi kohta. Kui ametikohad jaotatud, siis peaks üle vaadatama ka aktsiate jaotumise suhe.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing