Baltmotors avas Opeli keskuse

11. juuni 1998, 00:00

Baltmotorsi tegevdirektori Ants Kulgevee sõnul oli uut keskust vaja firma tormilise arengu tõttu. «Uue hoone ehitamisel lähtusime ratsionaalsusest, põhirõhk on suunatud klienditeenindusele ja tipptasemel tehnoloogia kasutamisele,» ütles Kulgevee.

Baltmotorsi konkurendi, teise Opeli diileri ASi Ascar juhatuse esimees Tõnis Plaan suhtub uue autokeskuse avamisse positiivselt. «Baltmotors ei hakka meie kliente uue keskusega üle lööma, sest mõlemal on klientuur välja kujunenud,» väitis Plaan.

Eelmisel aastal müüs AS Baltmotors 293 Opeli sõiduautot. Käesoleva aasta esimese viie kuuga on Baltmotors müünud 61 autot.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing