• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eurokontroll leidis Rakvere kombinaadis puudusi

  «Meil on siin puudusi,» ütles Maspanov. «Kombinaadi ehitamise ajal üritati odavamalt välja tulla ja see annab praegu tunda.» Põhilised puudused, mis ELi inspektorid Rakveres avastasid, on Maspanovi sõnul ehituslikku laadi.
  Tõenäoliselt tuleb meil läbida ka teistkordne kontroll, ütles Maspanov.
  Maspanovi hinnangul vajab Rakvere kombinaat veel kümnetesse miljonitesse kroonidesse ulatuvaid investeeringuid, et täielikult eurostandarditele vastata.
  Viimaste aastate jooksul on Rakvere tehnoloogia täiustamisse ja ettevõtte euronõuetele vastavaks muutmisse investeerinud üle 40 miljoni krooni.
  Maspanovi sõnul ei tähendaks ekspordiloata jäämine kombinaadile praegu midagi, sest ELi turg on lihatoodetest üleküllastunud. «Luba annaks meile vaid kindluse Vene ja Ukraina turul, sest ka need riigid kavatsevad hakata euronõuete täitmist jälgima,» ütles Maspanov.
  Reedel toimunud Rakvere lihakombinaadi aktsionäride koosolek kinnitas ettevõtte majandustulemused ja tegi põhikirja muudatused, et kombinaadi aktsiat saaks noteerida börsi põhinimekirjas.
  Maspanov ei osanud öelda, millal hakatakse Rakvere lihakombinaadi aktsiaga põhinimekirjas kauplema. «Meie oleme nende nõudmise täitnud ja nüüd peab börs otsustama,» ütles ta.
  Rakvere lihakombinaadi eelmise aasta konsolideerimata puhaskasum oli 21,2 miljonit krooni, mis on viis korda enam kui üle-eelmisel aastal.
  Ettevõtte rentaablus kasvas aasta jooksul neli korda 3,2 protsendini. Lihatööstuste keskmine rentaablus on alla kahe protsendi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.