Kel on pealkirjade lugemisest villand...

26. juuni 1998, 00:00

Kui norralaste Schibsted ASA Sõnumilehest (SL) ja Postimehest osa hammustas, arvati, et SL muutub kollaseks. Peatoimetaja Mart Luik luges seepeale üles valiku SLi autorkonnast, kellega kõmulehte olevat lausa võimatu teha. SL oli, on ja jääb kvaliteetleheks. Raadioreklaam haamerdas üha midagi pealkirjadest... Schibsted aga haukas SList koguni kolmveerandi ja tegevjuhtkonda tabas ootamatu leebus. Selgus, et ka sõnumiautorkonnaga on võimalik teha kollast lehte, ent mitte tavalist, vaid kvaliteettabloidi. Lugeja ainult võidab, nüüd saab nii pealkirjad kui muu ühest kohast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing