• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn likvideerib riiulifondid

  Ervin ütles, et praegu linnale kuuluvast seitsmest fondist tahetakse vaid Mustamäe linnaosa korrakaitsefondi ümber kujundada sihtasutuseks, sest ta tegutseb edukalt.
  Likvideerima peaks Ervini sõnul Pirita, Haabersti ja Nõmme linnaosa arengufondi, Mustamäe linnaosa valitsuse sotsiaalfondi ja Tallinna kasvatusperede fondi. Need enam ei tegutse ja raha seal Ervini sõnul praktiliselt ei hoita. «Ka likvideerimiskulusid praktiliselt ei ole,» lisas ta.
  Linna rahandusameti pearevident Leo Puudist lausus, et Pirita linnaosa fondis oli arvel 50 senti, kuid kasvatusperede fondi jääk on 150 000 krooni. 10 000 krooni seisis neli aastat puutumata Mustamäe linnaosa sotsiaalfondis. See oli mööblimaja annetus, millega midagi ette ei võetud, selgitas Puudist.
  Linn soovib likvideerida ka Ida-Tallinna arengufondi, kus linna revidendid on avastanud mitmeid rikkumisi. Ervini sõnul pole ülejäänud fondi liikmed sellega nõus ja tahavad fondi muuta sihtasutuseks.
  Sihtasutustena tegutsevad linna osavõtul eluasemefond, Tallinna korrakaitsefond, Vanalinna Teatrimaja ja tehnikaülikooli innovatsioonikeskus.
  Vello Ervini andmetel kantakse peagi registrisse sihtasutus Tallinna Ülikoolid ja Eesti Vabaõhumuuseumi Liberti suvemõisa arenduskeskus, millest tuleb uus koolituskeskus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.