Riigi pailaps Eesti Metallieksport

04. september 1998, 00:00

Möödunud aasta detsembris ASi Eesti Metallieksport (EMEX) erastanud ASi Nelimet elu on nagu kuninga kassil. Monopoolne ettevõte läks korda erastada praktiliselt EMEXi enda rahaga. Tänu majandusministeeriumi vastutulelikkusele õnnestub EMEXil kuni käesoleva aasta 1. novembrini nautida monopoolset seisundit. Erastamisagentuuri nõukogu arvates on seda ühele aastas ligi sada miljonit krooni kasumit tootvale eraettevõttele veel vähe ja nii otsustatigi pikendada EMEXi eest maksmise tähtaega. Paistab, et varem riigitööl olnud Nelimeti omanikud oskavad vajutada õigetele nuppudele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing